Gazze'nin kuzeyindeki çocuklar, enkazlar arasında Filistin için şarkı söyledi.

Gazze'nin Deyr Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi'nin bahçesinde Gazzeli çocuklar için bayram etkinliği düzenlendi. Bir grup gönüllü tarafından Gazzeli çocukları savaş atmosferinden bir nebze uzaklaştırıp psikolojilerini desteklemek amacıyla düzenlenen etkiinliğe katılım yoğun oldu. Gönüllülerle birlikte müzik eşliğinde dans eden çocuklar, dönen salıncağa binerek eğlendi.

Etkinliği düzenleyen gönüllülerden Muhammed ed-Dani, 6-12 yaş arasındaki çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla etkinlikler düzenlediklerini, bu etkinliklerle uzun süredir savaşın sıkıntılarıyla psikolojileri kötüleşen çocukları bir süreliğine mutlu etmek ve eğlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • offff offf 17.06.2024 15:50
    Kızılay,AFAD,İHH DÜNYA yardım fonu olması lazım İslamik relif gibi herkes heryerden yardım edilebilsin nereye kolay ve hızlı yardım edeceğmizi bilelim.
  • yusuf 17.06.2024 15:48
    ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.Amin
  • Bdeniz 17.06.2024 15:01
    Yardım gönderin yardım gönderin yardım gönderin AFAD kizilay ihh ile ve dahi. Dua edin Gerisi boş
  • Kızıl Elma 17.06.2024 14:25
    Filistin laik bir ülke olsaydı çoktan ülkeyi terkedip kaçmışlardı, tek taraflı dehşet bir soykırıma maruz kalıyorlar, havadan ve karadan vahşice bombalanıyorlar. Şeriatın bereketi vatan sevgisidir, şehitlik duygusudur. İslam sancağı ile Viyana kapılarına kadar gitmiş bu milleti neden manen öldürmek istediklerini anlıyormusunuz şimdi..
  • İnsan 17.06.2024 13:57
    ALLAH sizi bu duruma düşüren siyonist Yahudi alçaklarından ve destekçilerinden en yakın zamanda hakkınızı alsın.
Daha fazla yorum görüntüle