İsrail parlamentosundaki ziyaretçi bölümünde bir grup tarafından düzenlenen hükümet karşıtı protestoya güvenlik güçleri müdahale etti.

İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetine yönelik protestolar devam ediyor. İsrail parlamentosundaki oturum sırasında ziyaretçi bölümünde bulunan bir grup tarafından hükümet karşıtı protesto düzenlendi. Hükümet karşıtı pankartlar açan grup, camlara vurarak parlamentodaki oturumun aksamasına neden oldu. Gruba müdahale eden güvenlik güçleri, göstericileri yaka paça salondan dışarı çıkardı.

Knesset sözcüsü yaptığı açıklamada, "Bu akşam ziyaretçi bölümünde meydana gelen ve parlamento genel kurulundaki kamu düzenine zarar vermeyi amaçlayan ciddi olay göz önüne alındığında Parlamento Komiseri Yuval Chen isyancılar hakkında şikayette bulunacak" ifadelerini kullandı. Protestoya karışanların parlamentoya girişlerinin de yasaklanacağını belirten sözcü, "Etik Komitesinden parlamentoya davet ettikleri kişiler kamu düzenini ihlal eden milletvekillerine uygulanacak yaptırımlara ilişkin bir karar vermesi istenecek" dedi.

Parlamentoda daha önce de birçok kez hükümet karşıtları ve rehine yakınları tarafından protesto düzenlenmişti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Morelli 20.06.2024 23:19
    Geberin seytan yaratiklari
  • Kul insan 20.06.2024 11:31
    Şeytan Amerika İngiltere Avrupa desteği ile İsrail terör devleti bu hale gelmiştir. Önce protestan mezhebi oyununa gelen İnglizler yüzünden. Yahudi Hitler katliamları ile işgal edilen Batı Avrupa ülkeleri ve para ticaret ile işgal edilen dünya etkeni. Yahudilerin lanetliler olduğunu dünya anladı lakin bir günde terör devleti İsrail 'i silmek zor. Fakat mutlaka olacak.
  • RizeliAli 19.06.2024 23:23
    Kahrol terörist israil
  • Neco I 19.06.2024 22:54
    Beter olsunlar inşallah