İstanbul'da bayramın son günü Marmaray Sirkeci Durağı’nda trenin içinde vatandaşlar arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda ortalık savaş alanına döndü.

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Diğer yolcuların kavgayı ayırmak için yoğun çaba sarf ettiği anlarda tekme ve yumruklar havada uçuştu. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • Captain GOKCEHAN. 20.06.2024 12:51
    Bazi cahil ve gecmisini,soyunu, v.s. inkar ederek bu hareketlerle perdelemeye calisan komplexli genclik, buranin bir Turk ulkesi ve Islam Toplumu oldugunu gormuyor. Bunlari goren minik yavrularimiz, mudahale olmadikca, bu ahlaksizliklari dogru sanacak ileride. Devlet, aile ahlakinin korunmasina da, en az o sacma ozenti ozgurlukler kadar onem vermeli. Bu cok buyuk bir tehlikeli oyun cunku.
  • Nülifer 20.06.2024 11:22
    Tatil beldelerinde trende otobüste vs.her yerde sol beyinler inançlı insanlara saldırıyorlar onlar sustukça daha çok saldırıyorlar yasalar haklı dan yana değil suçlu dan yana
  • Kul insan 20.06.2024 11:03
    Rabbimiz Allah cc bütün Müslümanları korusun özellikle kriptolardan , ajanlardan, zalim münafıklardan, zalim kafirlerden ,zalim yöneticilerden, kafir cinlerin musallatından. Sadece ve sadece Rabbimiz Allah cc için yaşayanlara selam olsun.
  • Nevzatt 20.06.2024 10:39
    Aslında alanı boşalt salar kavga edenleri buraya boş alana alsalar kavga durur.
  • Misafir 20.06.2024 10:24
    Eski usul hırsızlık yöntemi. Kavga anında çok kişinin cüzdanı çalınıyor.
Daha fazla yorum görüntüle