Bağcılar'da özel bir firmada yaklaşık 2 ay önce güvenlik müdürü olarak işe başlayan iki çocuk babası emekli polis memuru Avşin Altuntaş, dün sabah saatlerinde, çalıştığı iş yerinde iki kişinin saldırısına uğradı. Kendisini gasbetmeye çalışan iki kişi ile Altundaş arasında çatışma çıktı. Emekli polis memuru, çatışmada göğsüne isabet eden mermiyle yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Altundaş'ı hastaneye kaldırdı. Saldırganlar ise kaçtı. Avşin Altundaş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Altundaş'ın cenazesi, bugün Arnavutköy Bolluca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İki çocuk babası Avşin Altundaş'ın daha önce kanser hastalığını atlattığı öğrenildi. Öte yandan emekli polis memurunun cenazesine çok sayıda polis katıldı. 

10 ŞÜPHELİ YAKALANDI 

Yürütülen soruşturma çerçevesinde olayların izini süren polis, kimlik bilgileri tek tek belirlenen şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı. Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince yapılan zincirleme operasyonlarda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların evlerine gerçekleştirilen operasyonlarda, 3 ruhsatsız tabanca, 1 AK-47 tipi Kaleşnikof marka silah, bu silahlara ait şarjörler ve kalaşnikof ve tabancalara ait 170 mermi ele geçirildi.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Yakalanan saldırganların evde uyuşturucu ve alkol partisi yaptıkları sırada polis baskınına hedef oldukları anlaşılırken, zanlıların 2’sinin emekli polis memuru Avşin Altuntaş’ın öldürülmesi olayına karıştıkları, gözaltındaki 3 şüphelinin ise Kartal’daki film setine yapılan silahlı saldırının failleri oldukları öğrenildi.

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan saldırganlar, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Şüphelilerin polisteki sorguları sürüyor.

Yorumlar 201 Yorum Var
  • Maho aga 23.06.2024 21:39
    Yakalananlar suç makinasi çıkmış şuna bak be olacak ölen öldüğü ile kalacak bunlar 2 sene yatıp çıkacak suç makinaligina devam böyle bir ülkede yaşıyoruz ahhh Amerikan polisi ahhh. Bizim ülkemizi Amerikan polisleri ve Amerikan yargısı korusun çünkü öyle olursa polisler ya hepsini öldürürdü yada yargı zehirli igne ile infaz ederdi.
  • 313. 1453 23.06.2024 17:16
    Allah’a ve Resûl’üne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapanların cezası, öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ayaklarının çaprazlama kesilmesi veya yerlerinden sürülmeleridir. Bu (ceza), dünyadaki rezillikleridir. Ahiretteyse onlar için büyük bir azap vardır. (5/Mâide, 33)
  • Maho 22.06.2024 18:09
    Gardiyanlar,bunların hepsi kim vurduya gitmeli.
  • Volkan 22.06.2024 16:11
    Bizi 60 yıldır almayıp kapısında bekleten ABnin canı cehenneme.AB girebilmek uğruna bu zulümleri yaşamaya mecburmuyuz.Çıkın ab den getirin idamı yeter ya,bıktık artık.
  • Seyit 22.06.2024 15:14
    Savcıları ve hakimleri göreve davet ediyoruz lütfen
Daha fazla yorum görüntüle