İsrail Gazze'de sürdürdüğü soykırımda insanlık sınırlarını aştı. Son olarak Gazze'de Şati Mülteci Kampı ile doğusundaki Tuffah Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda onlarca sivili katleden İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da akılalmaz bir vahşete imza attı. Yaralı bir sivili zırhlı araca bağlayıp gezdiren İsrail ordusunun o görüntüleri infial yarattı.

BATI ŞERİA'DA KAN DONDURAN OLAY

Hamas'ın arkasına saklanarak sivil katliamını sürdüren İsrail ordusunun yeni hedefi ise Batı Şeria oldu. İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 25 Filistinliyi daha gözaltına aldı.

Filistin Esirler Cemiyeti ile Filistin Kurtuluş Örgütüne bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyetinden yapılan ortak açıklamada, İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın Cenin, Nablus, Ramallah, Tulkerim ve El Halil kentlerine baskınlar düzenlediği belirtildi.

Söz konusu baskınlarda aralarında eski tutukluların da bulunduğu 25 Filistinlinin daha gözaltına alındığı kaydedildi. İsrail askerlerinin baskınlar sırasında gözaltına aldığı Filistinlilere ve ailelerine yönelik şiddete başvurduğu, evlerine zarar verdiği ve doğrudan ateş açtığı ifade edildi.

SİVİLLERİ CANLI KALKAN YAPTILAR

Batı Şeria'da yürüttüğü baskınlarda kaydedilen görüntülerse kan dondurdu. Cenin'den çekilen İsrail kuvvetlerinin, o anlarda bir sivili canlı kalkan olarak kullandığı ortaya çıktı.

ŞOKE EDEN VİDEO

Al Jazeera, İsrail ordusunun Cenin baskınında yaraladıkları bir sivili, İsrail zırhlı aracına bağlandığını gösteren bir kayıt yayınladı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • vatandaş 34 23.06.2024 08:38
    hangi esnaf " BU DÜKKANA SİYONİST YAHUDİ GİRMESİN, GİREMEZ, BURADA YAHUDİ MALLARI SATILMAZ" yazısı yazıp takabiliyor , gerçek müminler nerede.... fakat ahiret çok yakınınızda
  • mümin 23.06.2024 08:35
    kendini islam ülkesi devlet başkanları, kral zannedenlere, boş gözlerle izleyin bunların hesabını yüce mevlamız ahirette soracaktır.. yapın çağrınızı boğalım , yok edelim bu katil siyonistleri...
  • Nazmi 23.06.2024 02:08
    Niye hiç kimse bizim DEVLETİMİZ nerede, biz neredeyiz diye sormuyor
  • 313. 1453 23.06.2024 00:40
    İsrail'in sonu çok şiddetli çok büyük ve çok ağır bir şekilde haritadan tamamen silinicektir ve Amerika'nın ve İngiltere'nin sonlarıda çok şiddetli ve çok büyük ve çok ağır bir şekilde son bulucaktır ve bu çok yakındır
  • 313. 1453 23.06.2024 00:39
    İsrail'in sonu çok şiddetli çok büyük ve çok ağır bir şekilde haritadan tamamen silinicektir ve Amerika'nın ve İngiltere'nin sonlarıda çok şiddetli ve çok büyük ve çok ağır bir şekilde son bulucaktır ve bu çok yakındır
Daha fazla yorum görüntüle