Van’ın Edremit ilçesindeki lunaparkta adrenalin salıncağına binen bir şahıs düşmekten son anda kurtuldu.

Alınan bilgilere göre olay, 21 Haziran akşamı Edremit ilçesinde bulunan lunaparkta meydana geldi. İddiaya göre, adrenalin salıncağına binen bir genç, emniyet kemerini bağlamadı. Salıncak hareket edince dengesini kaybeden genç, önündeki koltuğa tutundu. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan ve bir süre tutunduğu demir sayesinde düşmekten kurtulan genç, lunapark görevlileri tarafından kurtarıldı. Yaşananlar cep telefonuyla kayıt altına alınırken, emniyet kemerinin önemi ise bir kez daha gözler önünde serildi.

LUNAPARK IŞLETMECİSİ OLAYI ANLATTI

 

Van'ın Edremit ilçesindeki lunapark işletmecisi Mehmet Yılmaz, korku dolu anlara sebep olan olayın kaza kaynaklı olmadığını belirterek, müşterinin emniyet zincirini açarak kendini sarkıtmasından kaynaklandığını söyledi.

21 Haziran akşamı Edremit ilçesindeki lunaparkta adrenalin salıncağına binen ve emniyet kemerini bağlamayan genç, salıncak hareket edince dengesini kaybederek önündeki koltuğa tutunmuştu. Korku dolu anların yaşandığı olayda bir süre tutunduğu demir sayesinde düşmekten kurtulan genç, lunapark görevlileri tarafından kurtarılmıştı.

Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan işletme sahibi Mehmet Yılmaz, “İşletmemizde iki gün önce yaşanan olay makineden kaynaklı gibi basına yansımış, oysaki görüntüde görüldüğü gibi tamamen müşteriden kaynaklanmıştır. Vatandaş dönerken öndeki emniyet zincirini açıyor ve bu esnada kendini sarkıtıyor. Tabii burada görevlilerimizce panik yapılmadan makine durdurulmuş ve şahıs elemanlar tarafından platforma indirilmiştir. Bu olay sosyal medyaya kaza olmuş gibi yansıtılmış ve bu da manen bizi etkilemiştir” dedi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • ŞEHİTLER 26.06.2024 11:44
    KIZA TEŞEKKÜR ETSİN ONA SARILMIŞ .AYaklarıyla
  • SaidThat 25.06.2024 22:36
    Dövlet niye hemen durdurmuyor yaw. Der birisi şimdi hiç şaşmazz!
  • Yazı yorum 25.06.2024 13:10
    Neden mi çabuk durdulamıyor, fizik kanunu diye bir güç var kainatın parçası olarak. Ne kadar cahil insanlar var yarabbim sen sonumuzu hayır eyle.
  • German 50 25.06.2024 09:22
    Bence Çahilik o zincir O kadar ağırlığı tartabilirmi
  • Adn 25.06.2024 02:34
    Acil duurm var niye hemen durdurmamışlar, hatta bütün kemerler takılmadam makine çalışmayacak şekilde yapılmalı.
Daha fazla yorum görüntüle