Anadolu Yayıncılar Federasyon Genel Başkanı Sinan Burhan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun halefi olarak Mahmut Arıkan'ı açıklamasının daha önce kendisinin canlı yayında duyurduğu kulis bilgisinin doğrulandığını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 30 Haziran Pazar günü yapılacak 3. Olağanüstü Kongresinde, parti teşkilatının genel başkan adaylığı için Mahmut Arıkan'ı benimsediğini bildirdi.

Sinan Burhan Cuma Akşamı Tv100’de kulis bilgisi olarak "Saadet Partisi’nde Temel Bey sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağını açıklamıştı bugün de yüksek istişare kurulu toplantısı yapıldı. Pazartesi günü de genel başkanı açıklayacaklar tek adayla gidecekler şu ana kadar 3 tane isim vardı, şu anda benim almış olduğum bililere göre genel başkana dayı olarak Mahmut Arıkan’da karar kılındığı söyleniyor." söylemişti.

DOĞRU ÇIKTI

Konuyla ilgili bugün de sosyal medyadan açıklama yapan Burhan "Cuma Akşamı Tv100’de açıklamıştık. Ne dediysek o… SP Genel Başkan Adayı Sn Mahmut Arıkan oldu. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var