Soykırımcı İsrail'e yaptığı/yapacağı katliamlar için en ölümcül silahları veren Batı Gazze'de yaptığı havadan yardımlarla da öldürüyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 262 gündür devam ediyor. Abluka nedeniyle bölgeye yapılan hava yardımları sonucu bir facia daha yaşandı. Gazze Şeridine yapılan hava yardımı sırasında yardımlardan biri yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırın üzerine düştü. Kaza sırasında çadırın boş mu dolu mu olduğu bilinmezken, etraftakiler yardım için hızla çadıra koştu.

Filistinliler, söz konusu kazalar nedeniyle yardımların hava yolu ile yapılmaması çağrısında bulunurken, bugüne kadar yapılan hava yardımları sırasında meydana gelen kazalarda 20 Filistinli hayatını kaybetti.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Arif kabaçali 25.06.2024 09:00
    vallahi hala kola ve pepsi satışlarını durduramadık ya yazıklar olsun bize Avrupanın itraile verdigi tepkinin yarısını veremedik yuhh olsun bize
  • Selim 25.06.2024 06:12
    İsrail isteseydi 75 yıldır defalarca 2 devletli çözüm gerçekleşirdi fakat istemediler, istemiyorlar ve asla istemeyecekler. Şimdiye kadar sadece istiyormuş gibi yaptılar çünkü onların derdi bir vatan edinip adam gibi yaşamak değil, filistini çevresini ve hatta ellerinden gelse tüm dünyayı ele geçirmek. Böylece bu işin tek çözümü lanetlilerin top yekün yok edilmesidir.
  • Ahmed 25.06.2024 03:01
    Hala kola satışlarını durduramadık. Yazıklar olsun bize.
  • Budun 25.06.2024 02:48
    Turkiye acilen mudahele etmeli Millette bedel odeye haziriz
  • Kamil 25.06.2024 02:23
    Ey filistinim uyuyan müslüman uyanmadigi sürece özgür olamassin müslüman icindeki hain medyayi islam düsmanlarini temizlemedigi sürece özgür degilsin, devlet islam hilafet olmadan bu is cözülmez, rabbim yardim etsin insaallah.
Daha fazla yorum görüntüle