İsrail dün gece Gazze'nin merkezinde sığınak görevi gören bir okulda çocukları diri diri yaktı.Alevlerin arasında kalan bir küçük kızın kurtarılma anı ise kamerlara böyle yansıdı.

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre aralarında çocuklarında bulunduğu çok sayıda kişi yanarak şehit oldu.

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik yoğun bombardımanı devam ediyor.

İsrail’in Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Şucaiye Mahallesi’nde birçok eve ve yerinden edilmiş Filistinlilerin barındığı UNRWA okuluna düzenlediği saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 16 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda hayatını kaybedenlerin naaşları Gazze’nin doğusundaki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne getirildi.

Yorumlar 82 Yorum Var
  • Adnan 25.06.2024 17:47
    Ümmet ne ümmeti ümmet olsa idi bu zülüm olmazdı.bende dahil herkes para makam şan şöhret derdinde.kendimizi kandırmayalım.laf ile Müslümanlık işte bu kadar.abd ab israile her türlü silahı veriyor korkak olan bizler sadece seyrediyoruz bekliyoruz ki melekler yerimize savaşsın biz oturup seyredeceğiz.
  • Fettah Adıgüzel 25.06.2024 17:27
    Buna sebep olanlar lime lime olur İnşALLAH
  • Celobey 25.06.2024 17:25
    Biz bu sessizliğin, bu körlüğün, bu sağırlığın vallahi billahi tallahi hesabını veremeyiz.
  • nana 25.06.2024 17:17
    inanıyorum ve umut ediyorum it sürüsü isailoğullarını müslüman türk milleti yok edecek, zafer çok yakın, ey insanlık biraz daha sabredin. dünya bu yahudi yaratıklardan kurtulacak.
  • nana 25.06.2024 17:14
    Allahım bize güç iman ver, ilimde silahda önde olalım vahiyle terbiye edemediğin bu israil oğullarını yeryüzünden bize silme imkanı tanı, islam mücahitlerine güç iman ve silah ilim gücü ver, finansal zenginlik ver bu it sürüsünü dünyadan silip yok etme imkanı tanı, Yarabbi biz senin kadar sabırlı değiliz, bunları yok etme fırsatı feraseti ver bize (Amin)
Daha fazla yorum görüntüle