Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı'nda Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuşuyor.

"ÜLKEMİZ BÜROKRATİK VESAYETTEN ÇOK ÇEKTİ"
Vatandaşın malına, namusuna, özgürlüklerine ve güvenliğine kasteden alçaklara asla müsamahakar davranmayacaksınız. Geçmişte ülkemiz kendini hukukun ve yasaların üzerinde ören bürokratik vesayetten çok çekti.

Polisimiz zehir tacirlerinin, çetelerin, şehir eşkıyalarının kabusu haline gelirken halkımızın da güven kaynağı olmak zorundadır.

Türk polisine yakışır bir şekilde sorumluluklarınız hakkaniyete uygun olarak yerine getireceğinizden hiçbir şüphem yok. 81 vilayetimizin tamamında asayişi, huzuru temin etmek için fedakarca görev yapan tüm polislerimize teşekkür ediyorum.

Türkiye, gerek stratejik konumu, savunduğu değerleri itibari ile asimetrik tehditlerle yüzleşen bir ülkedir. Tüm suçlara ve tehditlere karşı teyakkuz halinde olmak, tedbir geliştirmek, proaktif bir anlayışla mücadele etmek gibi bir mecburiyetimiz bulunuyor.

Ekonomimize zarar verilmesine izin vermeyeceğiz. Emniyet teşkilatımızın 2 bin 366 yeni neferle milletimize karşı sorumluluklarını daha etkin şekilde yerine getirecektir. 

Yorumlar 0 Yorum Var