Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan askerlerinin Türkiye A Milli Futbol Takımının Çekya ile yaptığı maçı coşkuyla takip ettiği görüntüleri paylaştı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından "Can Azerbaycan'dan Bizim Çocuklara tam destek." notuyla paylaşılan mesajda, "Teşekkürler can Azerbaycan, teşekkürler Karabağ'ın aslanları… Her zaman bir ve beraberiz." ifadelerine yer verildi.

Paylaşılan görüntülerde, Türkiye-Çekya maçını heyecanla takip eden Azerbaycan askerlerinin, maçın son dakikalarında Türkiye'nin attığı galibiyet gölüyle büyük coşku yaşadığı görüldü.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Çekya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye, grubunu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16'ya yazdırmayı başardı.

HDP'Lİ ENCÜ "BİJİ PORTEKİZ PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Türkiye'nin Portekiz ile oynadığı maç esnasında HDP Milletvekili Ferhat Encü’nün yaptığı paylaşım büyük tepki çekti. Encü yaptığı paylaşımda "Biji Portekiz" (Yaşa Portekiz)  ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 99 Yorum Var
  • Ertuğrul 27.06.2024 22:50
    HDP vekili dediğiniz tabiki portekizi destekleyecek. Bunlar yediği tabağa pisleyen ne Türk ne Kürt olanlardan. Bunları secenlerde
  • BAYBURT'LU RECEP 27.06.2024 14:14
    Ve dahâlâ büyük millet meclisinde ve maaş almaya devam ediyor. İğdam istiyorum kısasta hayat vardır. "Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı" diyebilmek için iğdam meclisten başlamalı.
  • Oflu 27.06.2024 11:46
    Hdp PKK nın ya kendisi. Meclis’te terörist istemiyoruz
  • MİSAFİR 27.06.2024 11:28
    bize yillarca almanları alkışlattılar ,artık bizide alkışlayan gardaşlar var çok şükür,tek millet iki devlet,
  • misafir 27.06.2024 11:22
    Helal Allahın askerine ayaklarına taş bile değmesin
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek