HABER7

Filistin’in Gazze Şeridi’nde 265’inci gününe giren Aksa Tufanı savaşında İsrail ordusuna sert mukavemetini sürdüren Hamas teşkilatının askerî kanadı Kassam Tugayları, başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi.

Refah şehrinin güneyindeki Tel Sultan mahallesinde günler süren operasyonda önce keşif ve gözetleme faaliyetleri icra eden Kassam mücahidleri, işgalci araçlarının hareket manevralarını saptadı. Zeminin yumuşak deniz kumundan oluştuğu Refah’ta bu durumu fırsata çeviren mücahidler, karargah olarak kullanılan bir yapıdan İsrail teröristlerinin geçiş güzergahına doğru tünel oluşturdu.

Vatanını savunan Kassam savaşçıları, adeta ilmek ilmek işledikleri pusuda tünel vasıtasıyla yola mayın tuzakladı. Ardından bölgeye yerleştirilen kameralarla siyonist zırhlı birlik bünyesindeki “Merkava” tankı hedef alındı. İsrail ordusuna ait tankın geçişi sırasında infilak ettirilen mayın, işgalcileri taşıyan askerî aracı havaya uçurdu.

PATLAYICI İSRAİL ORDUSUNDAN ELE GEÇİRİLDİ

Mayınları yakın çekimde gösteren mücahidler, patlayıcıların İsrail yapımı olduğuna vurgu yaptı. Siyonist ordudan ganimet olarak ele geçirilen mayınlarla siyonistlere pusu kurulması dikkat çekti. İsrail’in Gazze’de sivilleri katletmek için bölgeye naklettiği mayın, İsrail askerlerinin ölümüne yol açtı.

O anlar, Kassam Tugayları Askeri Enformasyon Dairesi tarafından saniye saniye yayınlandı.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Bekir 27.06.2024 16:06
    ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz
  • Kızılelma 27.06.2024 16:01
    Yüce Rabbim yardımcınız olsun.
  • Fettah Adıgüzel 27.06.2024 15:53
    İman varsa imkanda vardır biiznillah. Rabbim Mücahitlerimize güç kuvvet versin.
  • Hakan TAŞÇI 27.06.2024 15:46
    Allahu ekber MAŞALLAH.Allah esirgesin. Hamas ve İzzettin El kasam tugaylarından Allah razı olsun ...onlar sadece Filistin'i değil Tüm insanlığı kendini Üstüm Irk olarak tanımlayan Yahudilerin köleliğinden KURTARIYOR. YAŞASIN HAMAS . ELKASSAM TUGAYLARI. FİLİSTİNİN MÜCAHİTLERİ..BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİ
  • Güçlü Türkiye 27.06.2024 14:54
    Daha çok pusu kurun vurun helaldir.
Daha fazla yorum görüntüle