Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, NOW TV'de katıldığı canlı yayın programında Suriyeli mülteciler konusunda açıklamalarda bulundu. Erbakan, Türkiye'nin 10 senedir mültecilere en güzel şekilde ev sahipliği yaptığını belirterek, "Artık gönderilmeleri en hayırlı olanıdır.  Esad'la görüşüp Suriyelileri gönderelim." dedi.

Fatih Erbakan konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

'10 SENEDEN BERİ EV SAHİPLİĞİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİK, KARDEŞLİK, İNSANLIK VAZİFEMİZİ YAPTIK'

Artık biz 10 seneden beri milyarlarca dolar harcayarak ev sahipliğimizi en güzel şekilde yerine getirdik. Onlara kardeşlik, insanlık vazifemizi yaptık.

'BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞSUN YİNE DE VATANIM DEMİŞ'

Ve hatta şunu söyledik meşhur atasözü, "Bülbülü altın kafese koymuşsun yine de vatanım demiş" Bu saatten sonra artık onların ülkelerine dönmeleri kendileri için de, bizim için de daha faydalıdır.

'ARTIK GÖNDERİLMELERİ EN HAYIRLI OLANIDIR'

Tabii ki bugünden yarına hepsini doldurup gönderelim değil ama belli bir süreçte onların artık gönderilmesi hem kendileri için hem de bizim için en hayırlı olanıdır.

Yorumlar 159 Yorum Var
  • Saıt 28.06.2024 18:19
    Esad askerleri, Suriye'ye dönen gençlere ne yapıyor, biliyor musunuz?
  • Memo 28.06.2024 14:18
    Nereye gönderiyorsun? Pkk yı desteklemeyen kesimi suriyeden sürdüler. Büyük israil buraya gelecek, bu göçler o yüzden oldu.
  • kardeş 28.06.2024 14:14
    Yahu kendine müslüman diyen bu şahıs Hamasa terörist diyen kanallarda gezip babasının kemiklerini sızlatıyor bence.Sonra ölümden kaçan müslümanlara artık yeter diyor anladığım kadarıyla.Eger senin evinde bahçende kalan varsa konuş.Yoksa sus.Sen git İsrailin ABD nin kapısına.
  • vatandaş 28.06.2024 14:10
    gönderilmesin diyenler fatih erbakana bu konuda laf atanlar dil uzatanlar sizler kafanızı aklınızı peynir ekmekle mi yediniz oynanan oyunun farkında değil misiniz? Eğer hala aynı kafadaysanız sizleride bu vatandan ihraç etmek lazım onlarla birlikte ülkemiz için en doğru olan bu.
  • Mehmet 28.06.2024 14:04
    Biz Balkan göçmeniyiz. Bunlar mülteciler gitsin derken niçin Balkanlardan gelenlerde gitsin , Balkanlarda huzur ortamı sağlandı artık demiyorlar... Demek ki amaç mülteciler meselesi değil.
Daha fazla yorum görüntüle