Haber7

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünün yemin töreninde Hipokrat Yemini anında bazı tıp öğrenciler skandala imza attı.

Dekan yardımcısının sözlerini tekrar eden öğrencilerden bazıları, Hipokrat Yemininde yer almayan “cinsel yönelim” kısmını ekledi.

Sosyal medyada, LGBT taraftarı öğrencilere vatandaşlardan tepki geldi.

SKANDALI "ÖZGÜRLÜK" DİYE LANSE ETTİLER 

Muhalif medya, öğrencilerin tepki çeken davranışını, "özgürlük" olarak yorumladı. 

Birgün Gazetesi'nin konuya ilişkin haberinde, " Üniversite tarafından yemine sansür uygulandığını ve öğrencilerin sansürü deldiği" ifade edildi. Sözcü Gazetesi de, Hikoprat Yemini'nin sansürlü okutulmak istendiğini öne sürdü.

Yorumlar 234 Yorum Var
  • M.Ü 30.06.2024 22:15
    O Mezun'ların diplomaları ellerinden alınmalı. Gitsin Fransa da yemin edip çalışsınlar. Zaten ilk fırsatta gidecekleri yer oralardır. Hiç lüzum yok boş yere diploma vermeye
  • Koparan 30.06.2024 15:43
    Bu sapıklık icin;Kuran Lut ve Ad kavmine kadar baslarina afetlerle yok edildikleri anlat makta. Roma döneminde Ve züv yanardaginin patla masiy le Pompei halkinin kizgin lav lar altinda kül oldukları bildir mekte.Bugün dahi ilişkili hal de kömürlermis kalıntıları çıkmaktadır. Bu bir özgürlükse Homoseksüel ve lezbiyenlik ; AIDS vebasi ve AIDS 'Kolerası illetini TIP' kurumu nasil düşünemez?
  • Namyelüs 30.06.2024 14:47
    Yeminini tutan kaç doktor tanıyorsunuz?
  • Bozkurt 30.06.2024 13:23
    Benim en çok merak ettiğim Diyanet cevaplasın bu sapıklar cennete mi cehenneme mi gidecekler bu sapıklıklarından dolayı
  • Abdullah 30.06.2024 02:22
    Vay LPG liler vay
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek