Pazar yerinde pazarcılıkla geçimini sağlayan gençle yapılan röportaj sosyal medyayı yıktı geçirdi. Kendisinin ateist olduğunu söyleyen ve dini kavramlara inanmadığını belirten ateist gence, pazar yerindeki başka bir Müslüman gencin tepkileri dikkat çekti.

'SAYGI DUYUYORUM AMA ÇARPILIRSIN İNŞALLAH'

Müslüman gencin, ateist gence "Saygı duyuyorum ama çarpılırsın inşallah" dediği anlar çok sayıda kullanıcıyı gülme krizlerine soktu.

Yorumlar 56 Yorum Var
  • Vakkas çiçek 30.06.2024 17:02
    Her şeyin bir yapanı var arı olmasa bal olurmu kalem kendi kendine niye olmuyor onuda yapanî var ataisler derki insanlar hûcreden oluyor hûcrenin bir yapanı var bu ateistler NATO mermer NATO kafa bunlar dermansîz hastalığa düşmüşler
  • Hakkı 30.06.2024 15:12
    Çarpılırsın inşallah:)) lafa bak bu insanmı Müslüman?? Müslümanlık bela okumakmı?? Müslümanlar böyle işte kendilerinden olmayana böyle beddua edip laf ederler, bak Ateist hiçbişey demiyor ama cahil Müslüman nasıl saldırıyor ve başka gazeteci kılıklı Müslümanlarda bunu paylaşıyor.. aman dinle vs işiniz olmasın hayatınızı düzgün yaşamaya bakın.
  • Bozkurt 30.06.2024 13:28
    Okullarda bunun gibi bayağı dinini bilmeyen cahil çocuklar var namaz kılmayı bilmeyen cennet cehennem nedir bilmiyor BOŞ TENEKE gibi çocuklar
  • Eko 30.06.2024 12:42
    İnanmak isteyen temiz akıl sahipleri için sayısız delil var. Hiç bir şey kendi kendine olamaz. Sanat varsa sanatkar vardır. Sanat sanatkarı tanıttırır. Öyleyse yeryüzündeki her şey yaratıcının canlı bir sanatıdır. her şeyde hakka giden bir yol vardır diyebiliriz.
  • Fatih 30.06.2024 07:56
    Gülmedigimiz bir şey kalmadı zaten herşeye gülüyoruz artık.
Daha fazla yorum görüntüle