İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'nda iki grup arasında çıkan sopalı bıçaklı kavgaya karışanlardan biri silah çekince çevredekiler müdahale etti. Silah çeken kişi yere yatırıldı. Saldırganın üzerine çıkan bir kişi de tabancayı almak için saldırganın bacağına bıçak sapladı. 

Olay, saat 17.00 sıralarında Mısır Çarşısı'nda meydana geldi. İddiaya göre, çarşı içerisinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan kavga sopalı bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TABANCAYI ALMAK İÇİN BIÇAK KULLANDI

Kavga sırasında bir kişi, silah çekince çevredekiler müdahale etti. Silahlı kişiyi yere yatıran 4 kişi, uzun süre tabancayı almaya çalıştı. Bu sırada bir kişinin bıçağı saldırganın bacağına saplaması dikkat çekti. Tabanca uzun uğraşlar sonucu saldırganın elinden alındı.

Kavgada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HAREKETLİ ANLAR KAMERADA

Öte yandan silah çeken şüphelinin yere yatırıldığı ve tabancanın alındığı anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde, saldırganın yere yatırıldığı görülürken, çevredekilerin tabancayı almak için mücadele ettiği, bu sırada bir kişinin şüphelinin bacağına bıçak sapladığı anlar yer aldı.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • MaKuS 30.06.2024 21:10
    eksik yorum
  • Atakan 30.06.2024 10:35
    Ülke Meksika olma yolunda hızla ilerliyor
  • Dede 30.06.2024 09:21
    Polis savcı nerde rant dolandırıcılık haraç her şey var
  • faruk 30.06.2024 09:17
    Seyyar satıcıların temizlenmesi lazım
  • nil 30.06.2024 06:19
    caydırıcı ceza yok ülkede
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek