ABD'li eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, EURO 2024'te son 16 turunda bu akşam Avusturya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na, kendisi için özel yaptırılmış ay-yıldızlı boks eldivenini imzalayarak gönderdi.

Avusturya karşılaşmasında ay-yıldızlı ekibi destekleyen efsane boksör Mike Tyson, gönülleri bir kez daha fethetti.


Tyson, Avusturya maçı öncesi A Milli Futbol Takımı'na imzalı boks eldiveni göndererek başarı diledi. Eski ağır siklet şampiyonunun eldivenlerini, kendisiyle birlikte çeşitli projelerde çalışan iş adamı Vahap Oğuz Arslan, kaptan Hakan Çalhanoğlu'na verdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU VİDEOLU MESAJ GÖNDERDİ

Milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, ABD'li boksöre gönderdiği videolu mesajda, "Merhaba Mike, bizim de sana bir hediyemiz var. Hepimizin imzaladığı bir formamızı sana gönderiyoruz. Biz de maçta büyük bir mücadele vererek galibiyet ile döneceğimize inanıyoruz. Bu zaferi ülkemiz için kazanacağız." ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu'nun yanı sıra Arda Güler, Kenan Yıldız ve Uğurcan Çakır da Tyson'a teşekkür ederek imzalı forma hediye etti.

Dünyaca ünlü efsane boksör, dün Avusturya karşısında Türkiye'ye başarı dileğinde bulunmuş ve gönlünün karşılaşmada A Milli Takım ile olduğunu paylaşmıştı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Haşmet 02.07.2024 16:08
    Yeahhh Tyson power. Haydi bastııır haydi bastııır şanlı Türkiyemmmmm
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek