ELİNDE BIÇAKLA KÜFÜRLER SAVURDU

Elinde bıçak olan bir provokatör, kafede oturan, aralarında Türkiye'ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanları Khaled Fouzan ve İbrahim Al Hudaithi'nin de aralarında bulunduğu Arap turistleri tehdit etti.

Turistlerin masasına doğru elindeki bıçağı sallayan şahıs, tehditleriyle birlikte sinkaflı küfürler savurdu.

"BEN TÜRK'ÜM ARAP MARAP ANLAMAM"

"Delikanlınız gelsin! Ben Türk'üm Arap marap anlamam. Kimsiniz siz! Benim ülkem burası. Bıçak burada, sokmazsam..." ifadeleriyle birlikte ağzından küfür eksik olmayan saldırganın o anları, kafiledeki bir turist tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem olurken, Türkiye'ye yatırım yapan iş insanlarının hedef alınması tepki çekti.

İSTANBUL VALİLİĞİ'İNDEN AÇIKLAMA

Görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin tespit edilerek kısa sürede şüpheli yakalandı ve yapılan açıklamada "Şüphelinin tespit ve teminine yönelik çalışmada M.İ.(43) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve belirlenen ikamet adresinde yakalanmış, şüphelinin alkol etkisinde olduğu anlaşılmıştır.Konu il ilgili yakalanan şüpheli M.İ kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 02.07.2024 tarihinde adli makamlara sevk edildiğ ve şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı." ifadelerine yer verildi...

ŞAHIS TUTUKLANDI

İşlemleri için emniyete götürülen M.İ.’nin olay esnasında alkollü olduğu belirlenirken şüpheli ‘kasten yaralama’ ve ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçlarından adliyeye sevk edildi.

M.İ. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; "M.İ. isimli şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." ifadelerini kullandı. 

"YETER ARTIK"

Gazeteci Zafer Şahin sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Şahin, görüntüdeki eli bıçaklı adama tepki gösterirken; turizm sektörünü 'MOSSAD aparatlarının sistemli yok etme çalışmalarıyla' yok edildiğini kaydetti. Şahin'in açıklaması şu şekilde;

"Petrolde, doğal gazda dışa bağımlısın. Elinde bir turizm var doğrudan sıcak para kazandığın… Onu da MOSSAD aparatlarının sistemli yok etme çalışmalarıyla işte böyle kaybediyorsun.. Her yerde durum aynı. Bu videoyu dünyada milyarlarca insan izledi, izleyecek. Elinde bıçak turistleri tehdit eden şahıs evinde. Olan Türkiye’nin minimum birkaç milyar dolarına olacak. Suriyeliler gitsin… Bence de gitsin. Kimse aklını peynir ekmekle yemedi.Ama kimse de sapla samanı birbirine karıştırmasın. Yeter artık. Bu ilkelliğin bizi dünyaya nasıl gösterdiğini, uzun yıllar boyunca bu negatif algıyı değiştiremeyeceğimizi bilelim. Sen de susmaya devam et turizm sektörü. Belki mahalle baskısı görürsün."

Yorumlar 158 Yorum Var
  • Aydemir. 03.07.2024 22:03
    Kim olursa olsun bu sahis iceri atilmali. ya da alti ayligina suriye ye tatile gönderin.
  • Halil 03.07.2024 00:43
    Son günlerde kendini milliyetçi görünümünde başkalarının ekmeğine yağ süren çok ahmaklar piyasaya sürüldü. Farkındamısınız+
  • Cccan 03.07.2024 00:15
    Kendisi kesin Trakya göçmenidir yada Bulgar
  • Misafir 03.07.2024 00:14
    Rusları ukraynalıları neden kovmuyorsunuz
  • Cccan 03.07.2024 00:14
    Evt senin ülken. ABD'nin apaçık köpeği olduğunu bildiğin Kemal'e oyları bol bol verdiniz
Daha fazla yorum görüntüle