HABER7

CHP'li Mahmut Tanal, Şanlıurfa'da İl Müftüsü Ramazan Tolan'ın yolunu keserek şaşkına çeviren sorular sordu. Müftünün aracıyla karşılaşan Tanal, Ramazan Tolan'a hedef alarak araçtan inmesini istedi. Müftünün milletvekiline nezaket göstererek aracından inmesinin ardından CHP'li Tanal'ın sözleri şaşkına çevirdi.

KANALİZASYONU MÜFTÜYE SORDU 

Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan'ın aracından inmesi sonrası CHP'li Tanal ilgisi olmamasına rağmen çevre temizliği konusunda sorular sormaya başladı. Şanlıurfa'nın milletvekili olan, kentin problemlerini tespit ederek çözüme kavuşturulması konusunda çaba sarf etmesi gereken Tanal, İl Müftüsüne adeta racon keserek kendi sorumluluklarını unuttu. Müftüye "Bu şehrin hali nedir?" diye soran Tanal  "Bana niye söylüyorsun, Ben müftüyüm" cevabını alınca ise "ama siz temizlik imandan gelir diyorsunuz." dedi. 

"ÖZÜR DİLEYECEKSİN"

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası ise Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Tanal'ın şov yaptığını belirtip, "Alaycı ve aşağılayıcı davranıştan dolayı önce Şanlıurfa halkından sonra da tüm Diyanet camiasından özür dileyeceksin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Akrep kral 03.07.2024 16:19
    Kime oy verdiğine bakmayıp sadece parti ismine oy verenler tekrar tekrar izlesin video yu milletvekili isen niçin halkın sorunları için çözüm aramıyorda show yapıyor eeee ne olacak halkın büyuk çoğunluğu tiktokçu youtuber yada standapçı olunca demekki böyle oluyor
  • Sedat kalfa 03.07.2024 14:44
    Adama bak y a şehrin temizliğinden müftüsü sorumlu tutuyor..belediyeler ne is yapar..Bu gibi kişiler böyle yayinardan zevk aliyor. ..kendisi yotuber maazallah.. sanki muftuye ayar çekti..bir şey yaptım saniyor
  • Sedat 03.07.2024 14:37
    Bu kadar şovmen bir adam görmedim.. cemal enginyurt la komedi programı yapsin
  • Mehmet 03.07.2024 01:10
    Bu adamı ciddiye almak büyük hata. İnsan yerine koyup muhatap almak ayrı hata. Müftüsü görevden alın
  • harun 02.07.2024 23:39
    akşamdan kalmış ayyaş normaldır
Daha fazla yorum görüntüle