Gazeteci Sinan Burhan, "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibi en düşük emekli maaşının 12 bin TL olmasını onayladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak ve açıklanacak" açıklamasında bulundu.
CHP 27. Dönem Milletvekili Av. Turan Aydoğan, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Can Özçelik, Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Cansu Canan Özgen ile "Özgür İfade" programına konuk oldu.
“BAKAN ŞİMŞEK 12 BİN TL'Yİ ONAYLADI”
En düşük emekli maaşı ile ilgili kulis bilgisi veren Burhan, "Emekli maaşı konusuyla ilgili hem AK Parti ile hem bakanlık kaynakları ile görüştüm. En düşük emekli maaşının 12 bin TL olması noktasında uygun bulduklarını belirttiler. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekonomi yönetimi rakamı onayladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak ve açıklanacak" dedi.
-
Em. Mem.
13.07.2024
12:17
Yahu garibana 2 bin lira zam vereceksiniz günlerce düşünüyorsunuz. Millet vekillerine zammı anında çıkardınız. 2 bin çok az en az 10 tl seyyanen zam verilmesi adaletli olur.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Emekli
13.07.2024
11:51
Adaletiniz batsın. Diğerlerinin ihtiyacı yok mu?
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Aşık dermani
13.07.2024
11:37
Verdikleri kadar diğer lerinede vermeli neden yüksek sigorta yatırdık adaletsizlik olmaz hal ne ise o
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Sadun
13.07.2024
11:35
Biz bundan dolayı mı 10.000 gün prim yatırdık en yüksek tavandan prim yatırdık aramızda hiç fark olmasın çok güzel
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
OmanBs
13.07.2024
11:31
Hakkıyla emekli olmuş memurun hakkından kimse bahsetmiyor
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle