İzmir'de etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, yağıştan kaçmaya çalışan İnanç Öktemay (44) sokaktaki suya bastığı anda akıma kapıldı.
Arkadaşını kurtarmaya çalışan Özge Ceren Deniz (23) de akıma kapılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine elektrik şirketi yetkilileri, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan 2 kişi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İki kişinin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.
2 kişinin akıma kapılarak yere serildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
-
Mehmet
15.07.2024
11:28
Ya bir urfalı bir vekil vardı
Hani olur olmaz heryer ortaya çıkan.
Tam onun olayı bu.
Ortada yok haspam
Beğen
-
Misafir karaçi
14.07.2024
15:29
Dağıtım firmalarının denetimi yok, herkes onlardan korkuyor devletin bile denetlemeye gücü yetmiyor ki devletinde öyle bir denetleme mekanızmasını görmedik şimdiye kadar, yeni yatırım asla yapmazlar az personel ile eski malzeme ile para kazanırlar, derhal dağıtıcı firmanın işi fes edilmeli ama devletin gücü buna yetmez,olan canların sorumlusu denetleme mekanızması olmayan kimse odur.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Cenk Yakın
14.07.2024
15:19
Ülkede hayatta kalmak mucize hele ki izmir
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Milli
14.07.2024
11:47
Yazık sahipsiz ülke yazık, maalesef. Allahüekber.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Vatandaş
14.07.2024
06:21
Elekrik şirketleri 2 cinayete daha imza attı!!?
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle