Kadrosuna ünlü isimleri katan Fenerbahçe, yine ses getirecek bir transfer için şartlarını zorluyor. Sarı-Lacivertliler, Manchester City'nin 30 yaşındaki Hırvat orta sahası Mateo Kovacic'i renklerine katmak için yoğun uğraş veriyor.

Sadece yönetim bazında değil teknik direktör Jose Mourinho da bu transferin gerçekleşmesi için adeta gece-gündüz çalışıyor.

PROJELERİNİ ANLATTI

Portekizli teknik adam göreve geldikten sonra transfer listesinin ilk sıralarında Kovacic yer alıyordu. Tecrübeli teknik adamın, Kovacic ile Haziran ayında Hırvatistan Milli Takım kampına gittiğinde de konuştuğu öğrenildi. Yıldız oyuncuyla sürekli iletişim halinde olan Mourinho'nun Fenerbahçe'deki projelerinden bahsettiği belirtildi.

Tecrübeli oyuncunun da bu projelerden oldukça etkilendiği öğrenildi.

CITY, KİRALAMAYI PLANLIYOR

İngiltere Premier Lig'in dev ekibi Manchester City, 2027 yılında sözleşmesi sona erecek oyuncusunu gelecek sezon başka bir takıma kiralamayı planlıyor.

104 KEZ MİLLİ OLDU

Almanya'da düzenlenen Euro 2024'te 3 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giyen Kovacic, toplamda ise 104 kez milli oldu. 5 kez de fileleri havalandırdı.

Hırvat orta saha, 2023 yılında Chelsea'den City'ye 29.1 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin istediği Kovacic, Premier Lig kariyerinde 172 maçta görev aldı. 5 gol atarken 13 asist yaptı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek