Başıboş köpek destekçisi bir grup TBMM koridorlarında çığlıklar atıp ıslıklar çalarak provokatif bir eyleme imza attı. Köpeklerin toplatılması, rehabilite edilerek kısırlaştırılması ve tüm rehabilitasyon sürecine rağmen saldırganlığa devam eden köpeklerin uyutulmasını öngören kanun teklifi insanlara yapılan zulme ve katliama sessiz kalan sözde hayvanseverlerin çığırtkanlıklarına sahne oluyor.

Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sürüyor. Yasanın görüşüldüğü kurul önünde toplanan grup garip sesler çıkararak, slogan attı. Ayrıca yasa karşıtları, yetkilileri sokaklara çıkmakla tehdit etti.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞA ÇAĞRI

AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank videolu bir şekilde yaptığı paylaşımda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a çağrı yaptı: Saygıdeğer Başkanım, biz, aklıbaşında edebiyle gelen vatandaşlarımızı binbir zorluk ile TBMM'ye davet ederken bu çapulcular nasıl oluyor da Meclis'in koridorlarında saygısızca tepinebiliyor? Dikkatinize arz ederim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 243 Yorum Var
  • RUZGAR 25.07.2024 12:45
    Kahrolsun kötülük kahrolsun katiller kahrolsun kafirler kahrolsun zalimler kahrolsun zorbalık kahrolsun bozgunculuk kahrolsun kötülük KÖTÜLÜK ATMOSFERE DAYANDI Kötülük ATMOSFERE DAYANDI
  • İskender 25.07.2024 04:59
    Orada ney okumak lazım gelir idi..
  • Ahmet Ersoy 24.07.2024 23:16
    Köpek terörüne ve destekçilerine lanet olsun.Affetseniz ne olur etmeseniz ne olur.
  • Yarkan 24.07.2024 18:51
    Filistinde canli insan katlı oluyor çoluk çocuklar başıboş hayvanlara parçalanırken sesiniz cikmiyordu
  • Yarkan 24.07.2024 18:50
    Kesinlikle doğru karar inşaallah kanun tam uygulanip bu kopekperestelrden de kurtuluruz
Daha fazla yorum görüntüle