ASKİ’li sporcular olimpiyata hazır. Paris’te gerçekleştirilecek olan olimpiyatlar için tüm Türk sporcular, hazırlıklarını tamamlarken Ankara’nın ASKİ Kulübü’nden bu organizasyona gidecek 11 sporcu medya karşısına çıktı. 

ASKİ Tesisleri’nde gerçekleştirilen lansmana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra Ankara Milletvekili ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı Yüksel Arslan’da katıldı. 
               
TAHA AKGÜL ALTIN MADALYA İÇİN GİDİYOR

Türkiye’ye madalya kazandırmak için Paris’te yarışacak olan 11 sporcudan biri olan Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Taha Akgül, “Amacım sporculuk yaşantımı altın madalya ile noktalamak bunun için elimden geleni yapacağım” dedi.

Ankara Milletvekili ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı Yüksel Arslan ise “Sadece Taha’dan değil bütün sporculardan madalya bekliyoruz" dedi.
              
KAYAALP: “25 YILLIK TERTEMİZ BİR KARİYERİM VAR”

Spor hekimi kontrolünde tedavi amaçlı kullandığı ilaç nedeniyle Paris Olimpiyatları’nda mindere çıkamama riski yaşayan Rıza Kayaalp ise “Benim 25 yıllık tertemiz bir spor kariyerim var. Bir kulak çınlaması sebebiyle doktorumun verdiği kulak damlası sebebiyle sıkıntılı bir döneme girdim. Moralim çok bozuk. Aamacımı son kez katılacağım olimpiyatlarda madalya kazanmaktı. Devletimi ve sevdiklerimi yanımda görmek istiyorum. Ben yanlış bir şey yapmadım. Dualarınızı bekliyorum. Ayrıca olimpiyatlara gidecek tüm arkadaşlarıma dua edeceğim. Onlara başarılar diliyorum" dedi.

Olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil edecek ASKİ’li sporcular şunlar: Taha Akgül, İbrahim Çiftçi, Enes Başar, Ali Cengiz, Hamza Bakır, Evin Demirhan Yavuz, Tuğrulhan Erdemir, Kaan Aykutsun, Muhammet Furkan Özbek, İbrahim Bölükbaşı ve Abdullah Kayapınar

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek