Soykırımın ortağı ABD, "Gazze Kasabı"nı dakikalarca ayakta alkışladı.

Netanyahu, konuşma yapmak üzere 'onur konuğu' olarak gittiği ABD Kongresi'nde alkışlarla karşılandı. Netanyahu'nun konuşması, sık sık ayağa kalkan ve alkış tutan kongre üyeleri tarafından bölündü. Netanyahu’nun konuşmasından önce çıkan detaylar şu şekilde:

DÜNYA İLE DALGA GEÇMEYE DEVAM EDİYORLAR

"İsrail'e soykırımcı diyerek atılan yalanlar antisemitizmin yükselişe geçmesine neden oluyor. Nerede antisemitizm yükselişe geçerse kınayıp buna karşı savaşmalıyız.

Uluslararası Ceza Mahkemesi Gazzelileri aç bıraktığımıza dair iftira attı. Bu bir yalan. 40 binden fazla yardım tırının girmesine izin verdik. Gazze halkının yeteri kadar gıda alamamasının sebebi Hamas'ın onları çalmasıdır. Ayrıca UCM Savcısı bizi sivilleri hedef almakla suçladı. Bu da büyük bir yalan. Biz milyonlarca mesaj gönderdik, arama yaptık. Filistinli siviller saldırılardan uzak bölgelere gitmesini amaçladık. Ancak Hamas roketler fırlatarak sivil vatandaşlarını bile kaçtıkları için vurdu."

"REFAH'TA YALNIZCA BİR SİVİL ÖLDÜ!"

"İsrail'i desteklemeye devam eden ABD'ye ve Kongre üyelerine teşekkür ediyorum. Hamas'ın yalanlarına inananlara şunu demek istiyorum: İsrail tarihteki tüm ülkelerden fazla olarak sivilleri korumak için elinden geleni yapıyor. Bu cümleyi ben değil akademisyenler söylüyor. Refah'ta on binlerce sivil öldürülecek dendi ancak ben geçen hafta bölgeyi ziyarete gittim ve kaç Hamaslı öldürdüklerini askerlerime sordum 103 dediler. Kaç sivil öldürüldüğünü sordum ve hiç sivilin öldürülmediğini sadece şarapnelden dolayı birinin hayatını kaybettiğini söylediler."

Yorumlar 101 Yorum Var
  • Vatandaş 25.07.2024 15:29
    O kadar fakir, eğitimsiz, sağlık hizmeti alamayan, homless ABD vatandaşı, açlıktan sağlıksızlıktan ölüyorken bunlar aralarında siyonistcilik oynuyorlar. Al gülüm ver gülüm. Hepsi kullanışlı birer maşa.
  • AYNI 25.07.2024 13:31
    Bizim içimizdeki siyonistler fırsat bulsa aynısını yapacaklar. Şimdilik işleri fitne tohumları atarak bölücülük yapmak, barışı bozmak, insanları -ülkeleri birbirine kırdırarak zayıflatmak.
  • insanlık 25.07.2024 12:48
    Sizin medeniyetize, tüküreyim, vahşi katiller. Geçmişiniz de yok ettiğiniz bir yerli halkın utancı atalarınızın ve sizin üzerinizde dururken, zihniyetiniz de hiç değişme olmamış. Koministlik korkusuyla dünyayı vahşi kapitalizminize alet ettiniz şimdi de sanal düşmanlar yaratarak müslümanlara saldırıp, koskoca medeniyetleri yok edip katliamlarınıza devam ediyorsunuz, kahrolacaksınız!
  • Yorum 25.07.2024 12:24
    Küfür tek millettir....
  • Vali 25.07.2024 12:23
    netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI
Daha fazla yorum görüntüle