ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaptığı konuşma sırasında İsrail karşıtı protesto düzenleyen göstericilere hakaret ederek, “Siz resmen İran'ın kullanışlı ahmakları haline gelmişsiniz” dedi.

Sadece 7 Ekim'den bu yana 40 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanarak tabiri caizse işlediği soykırım suçları sebebiyle tebrik edildi.

ABD Kongresinin alkışladığı Netanyahu ABD halkına hakaret etti

NETANYAHU HAKARET ETTİ, KONGRE ALKIŞLADI

Filistin'de herhangi bir suç işlemediğini söyleyerek tüm dünyayla dalga geçen Netanyahu, kongre dışında kendisi ve ülkesini protesto eden ABD'lilere de yaptığı konuşmada hakaretler savurdu.

ABD Kongresinin alkışladığı Netanyahu ABD halkına hakaret etti

'İRAN'IN KULLANIŞLI AHMAKLARI!'

Göstericilere yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanan Netanyahu, "Bildiğimiz kadarıyla, şu anda bu binanın çevresinde devam eden İsrail karşıtı protestoları İran finanse ediyor. Çok sayıda olmasalar da oradalar ve şehir genelinde de varlar. Bu göstericilere bir mesajım var. Eşcinselleri vinçlere asan ve saçlarını örtmedikleri için kadınları öldüren Tahran'daki zalimler sizi övüyor, destekliyor ve finanse ediyorsa, siz resmen İran'ın kullanışlı ahmakları haline gelmişsiniz demektir. Bu protestoculardan bazıları ‘Eşcinseller Gazze'yi destekliyor' şeklinde pankartlar taşıyor. Bu tıpkı, ‘Tavuklar, KFC'yi destekliyor' şeklinde bir pankart taşınmasına benziyor" dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • İran'dan bir Türk 26.07.2024 10:02
    Bir avuç siyoniste esir düşmüş bir milletin parlamentosunu görün işte .
  • Fethiyeli Osman 25.07.2024 23:39
    Bu kareyi unutmayın çok yakında itiraflar baslayip ikiyüzlülükletini gosterip hata yaptik deyip,insan yüzüne bakamıyacak bu karakter yoksunu satılmışlar.
  • Ali 25.07.2024 22:23
    Allah belalarini versin
  • Hüseyin Yıldız 25.07.2024 22:06
    Böyle bir alçaklık gorulmememistir küfür tek milletdir batı dediğin tek dişi kalmış canavar dir kafirlar için yaşasın cehennem cehenneme kadar yolununuz var ey kâfirler soyunuz kurusun inşallah
  • No 64 25.07.2024 11:30
    Bunun en yakını kimse onun işini bitireceksin farketmez kimler olursa olsun bu olay yakında patlak verir
Daha fazla yorum görüntüle