Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Yabna kampında 10 İsrail askerini bubi tuzaklı bir eve çekilip öldürdüğü görüntüleri paylaştı.

Bir güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntülerde, Siyonist birliğin Yabna kampında bubi tuzaklı bir eve çekilmesi ve 10 askerin eve girmesinin ardından patlayıcının infilak ettirilerek Siyonist birliğin tüm üyelerinin öldürülmesi ve yaralanması yer alıyor.

Diğer sahneler de Mücahitlerin El-Şabura kampında düşman askerlerinin saklandığı bir evin altına bubi tuzağı kurduğunu ve Siyonist güç eve girdikten sonra tünel gözünü patlattığını ve düşmanın bu operasyonda 4 askerinin öldüğünü ve diğerlerinin yaralandığını itiraf ettiğini gösterdi. El-Aksa Seli savaşı 7 Ekim 2023 Cumartesi günü şafak vakti Mücahitlerin Gazze'deki yerleşim yerlerine ve askeri bölgelere karadan, denizden ve havadan saldırarak yüzlerce Siyonist askeri ve gaspçıyı öldürmesi ve esir almasıyla başladı.

PEŞ PEŞE DARBELER

Kassam Tugayları'nın askeri medyası tarafından yayınlanan gelişmeler şu şekilde;

13:51 | Kassam Tugayları, Gazze Şehri'nin güneyindeki Tel el-Hava mahallesinde iki Şevaz füzesiyle etrafı askerlerle çevrili iki Siyonist Merkvah 4 tankını imha etti 

14:22 | Kassam Mücahitleri, Gazze Şehri'nin güneyindeki Tel el-Hava mahallesinde bir Siyonist piyade birliğinde "gök gürültüsü" anti-personel düzeneğini patlatarak ölü ve yaralılara neden oldu 

14:46 | El-Kassam Tugayları Gazze Şehri'nin güneyindeki Tel el-Hava mahallesinde bir Siyonist Merkvah tankını El-Yasin 105 füzesiyle hedef aldı 14:52 | El-Kassam Mücahitleri Gazze Şehri'nin güneyindeki Tel el-Hava mahallesinde bir araçtaki Siyonist bir askeri keskin nişancı ateşiyle vurdu 

17:45 | El-Kassam Tugayları Gazze Şehri'nin güneyindeki Tel el-Hava mahallesinde düşman güçlerini havan toplarıyla vurdu 

19:48 | El-Kassam Mücahitleri Gazze Şehri'nin güneyindeki Tel el-Hava mahallesinde bir helikoptere Sam 7 roketi attı. Gazze Şehri'nin güneyindeki Tel al-Hawa mahallesinde bir helikoptere doğru

ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ

Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Tel el-Hava Mahallesi'ne giren İsrail ordusuyla Filistin direniş güçleri arasındaki çatışmaların şiddetlendiği bildirildi.

AA muhabirine konuşan görgü tanıkları, İsrail ordusuna ait zırhlı araçların, Gazze kentine bağlı Tel el-Hava Mahallesi'ndeki Kudüs Hastanesi ve Nil Okulu çevresine girdiğini belirtti.

Tanıklar, Filistin direniş güçlerinin, Tel el-Hava bölgesine giren İsrail ordusuna karşılık verdiğini ve bölgede çatışmaların şiddetlendiğini kaydetti.

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarından yapılan açıklamalarda ise Kassam Tugaylarının, Tel el-Hava Mahallesi'nde İsrail ordusuna ait etrafı askerlerle çevrili 2 Merkava-4 tankını imha ettiği belirtildi.

Bir başka açıklamada, yine Kassam Tugaylarının Tel el-Hava’da, İsrail ordusuna ait piyade birliğine düzenlediği saldırıda, çok sayıda askerin öldürüldüğü ve yaralandığı ifade edildi.

Kassam Tugaylarına bağlı keskin nişancıların da bölgede pusuya yattığı ve İsrail askerlerine operasyon düzenlemeye devam ettikleri kaydedildi.

Yorumlar 88 Yorum Var
  • konuk 28.07.2024 11:13
    Düşmana korku için gerekli olabilir ancak düşman yöntemi öğreniyor görüntüleri paylaşmamaları lazım .Savaş kuralıdır biri pusuda ise diğeri de tetikte dir.Sonuç olarak Hamas müthiş direniyor.
  • Bayburt'lu 69 28.07.2024 01:58
    Râb'bim güç kuvvet versin. Ellerinize sağlık. Âllâh yarına bırakır ama yanınıza bırakmaz ey kafirler. O mazlumların kanları yanınıza kârmı kalacak sandınız.
  • ILGAZ 27.07.2024 18:07
    Ellerinize sağlık
  • Mehmet 27.07.2024 17:38
    Allah yar ve yardımcınız olsun yiğitler gebertin zalimleri
  • bjk 27.07.2024 17:19
    Cehennem de yanin isallah Netanyahu da dahil
Daha fazla yorum görüntüle