Safiye Soyman'ın Multiple Skleroz (MS) hastası oğlu Harun Akaröz, Bodrum ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.

Burdur'un Ağlasun ilçesinde dün kaldırıldığı hastanede solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren 52 yaşındaki MS hastası Akaröz için Gündoğan Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Akaröz'ün annesi Safiye Soyman ile birlikte yaşadığı iş insanı Faik Öztürk, şarkıcı Gülben Ergen, Seren Serengil, sunucu Ebru Akel, oyuncu Seray Sever'in de arasında olduğu sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Safiye Soyman, gazetecilere, çok üzgün olduğunu ifade ederek, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Üzerine bir sinek konsun istemezdim. Oğlum çekimden geldikten bir hafta sonra vefat etti. Sanki oğlum beni bekliyormuş. Oğlumu ellerimle yıkadım. Çocuğum nurlar içinde gitti." ifadesini kullandı.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mehmet 29.07.2024 07:53
    Allah rahmet eylesin.. kalanlara sabır versin.
  • Mert 28.07.2024 23:25
    Allah rahmet eylesin . Allah ailesine sabır versin . Ateş düştüğü yeri yakar. Er veya geç hepimizin gideceği yer . Doğrusuyla yanlışıyla . Allah bizleri iyi ameli kullarından eylesin inşallah
  • Vefat 28.07.2024 22:48
    Allah cc rahmet eylesin.Amin