Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemde olan Cengiz Ünder'in menajeri fubolcuya kulüp ararken, Fransa'dan sarı-lacivertli ekibe kiralama teklifi geldi.

Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezonun sürpriz ekiplerinden Stade Brest, Cengiz Ünder'i kiralamak için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONUNU KABUL ETMEDİLER

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Fransız ekibi, Cengiz Ünder'in yıllık ücretini karşılama talebinde bulundu. Ancak Fenerbahçe'nin istediği kiralama ücreti ve satın alma opsiyonu için henüz anlaşma sağlanamadı.

Düşük bir miktar kiralama ücretine sıcak bakan Brest cephesi, zorunlu satın alma opsiyonuna yanaşmıyor. Satın alma opsiyonunu tek taraflı koydurmak isteyen Fransızlar, Fenerbahçe'nin vereceği cevap için beklemeye geçti.

FENERBAHÇE'NİN CEVABI

10 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, son çare olarak milli futbolcuyu tek taraflı opsiyonla kiralama yoluna gidecek. Sarı-Lacivertiler zorunlu satın alma opsiyonu kabul edilirse kiralama ücreti talep etmiyor. Aksi durumda ise 1.5 milyon Euro kiralama ücreti talep edildi.

TEKLİFLER TATMİN ETMEZSE FENERBAHÇE'DE KALACAK

Cengiz Ünder'i Avrupa listesine almayan Jose Mourinho futbolcunun şatışına onay verdi. Ancak Portekizli hoca, Cengiz'in yok pahasına elden çıkarılmasını istemiyor. Sarı-Lacivertlileri tatmin edecek bir teklif gelmezse Cengiz'in yeniden kadroya alınması gündeme gelecek.


1357 DAKİKA 9 GOL 3 ASİST

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, sarı-lacivertli takımda 33 maçta 1357 dakika süre alırken, 9 gol 3 asist kaydetti.

Yorumlar 0 Yorum Var