Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığınca parti genel merkezinde düzenlenen İnsan Hakları Eğitim Programı'nda açıklamalarda bulunuyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkan başlıklar şu şekilde;

(İsrail'in Gazze işgali)

Küresel sistemi adalet temelli revize edecek hiçbir çaba göstermedi. 

Gazze'de Filistin halkının maruz kaldığı soykırımı anlatmaya artık kelimeler kifayet etmiyor.

Kafası kopmuş masum bebeklerin artık bu yükü çekemiyorum diyerek babasının ezarı başında gözyaşı döken çocukların yüreği yaralı annelerin görüntüleri izlemeye kimsenin kalbi dayanmıyor. Soykırım başlayalı tam 10 ay oldu.  Bu sürede 16 binden fazla çocuk öldü. 40 bin masum insan şehit oldu. 

Batılı ülkeler zaten İsrail'in soykırım politikasının suç ortağı. Her türlü desteği sağlıyorlar. 

Günümüzün Hitler'i Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar ellerine yapışan o kara lekeyi ömür boyu temizleyemeyecek. Tarih kimin yanında durduğunu kaydediyor.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Krallll 06.08.2024 13:12
    Etsende etmesende devam ediyor isde
  • Erdo 05.08.2024 20:22
    Sayın Cumhurbaskanim Misirla askeri tatbikat yapmanizi teecih ederim bir caydırıcı olur Israile karsi ve bir küçük de olsa askeri fsliyet.
  • ertuğrul soygazi 05.08.2024 17:24
    RABBİM erdoğanı bu ülkenin başından eksik etmesin inşaallah durmak yok yola devam.
  • İbrahim 05.08.2024 16:06
    Allahu Teala reisimize hayırlı uzun ömür versin.Diğer müslüman ülkelerin liderlerine de tez zamanda hidayet versin.Birlik beraberlik içinde bu zulme karşı koysunlar.Dua ve boykota devam
  • milliyetçi esnaf 05.08.2024 15:47
    Reis sonuna kadar seninleyiz ne zaman devlet sıkışsa canımızla malımızla rabbimizin izniyle ama artık diktatör olun lütfen bu cibbilliyetsizler bizi sırtımızdan vuracak yoksa