Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bugün AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı'nın İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Programda Bakan Kurum'un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, il yönetimi, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer hazır bulundu.

'DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİ YÜZÜSTÜ BIRAKTILAR'

Kocaeli'de yapılan yatırımlarla sözlerine başlayan Bakan Kurum muhalefeti eleştirdi. Bakan Kurum, "Biz, Türkiye’yi büyütmeye yeminli kadrolarız. Peki biz böyleyken; muhalefetin böyle bir derdi var mı? Maalesef Türkiye’de öyle bir muhalefet var ki; tek bir konuda bile ülkemizin menfaatlerinin yanında duramıyorlar. Türkiye’ye dair herhangi bir hedefleri de hayalleri de yok. Deprem bölgesine gelip oradaki afetzede kardeşlerimize 'Konut yapacağız bedava dağıtacağız' diye sözler verdiler. Birçok büyükşehir belediyesini almalarına rağmen tek bir çakılı çivileri yok; tek bir konut yapmadılar. Depremzede kardeşlerimizi yüzüstü bıraktılar. Biz milletimizin yaralarının sarılması için gece gündüz çalışıp yüzbinlerce konut yaparken, onlar Roma’da günlerini gün ediyorlar. Biz, İstanbul’da, Kocaeli'de hem merkezinde hem de ilçelerinde deprem dönüşümü yaparken onlar Paris’in balo salonlarında maalesef keyif çatıyorlar" dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafirs 10.08.2024 16:14
    Yaw şu adamı gündem ermeyin. Siz bunu konuştukça pirim yapıyo bu yaaa. Resmen dalga geçiyo milletle bu adam. Millet bunu görmediği sürece celldına susamış demektir! Bunun başka izahı yok.