İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde sokak ortasındaki kadın cinayeti ile ilgili detaylar ve olayı anı görüntüleri ortaya çıktı. 35 yaşındaki Serpil Gül 2 yıldır boşanma sürecinde olduğu Harun Gül'ün önceki gün sünnet olan çocukları nedeniyle buluştukları ve aralarında ‘çocuklara sen bak’ tartışmasından dolayı Harın Gül'ün eşini sokak ortasında kafasından 3 el silahla vurup, polis gelene kadar başında beklediği öğrenildi. Yaşanan dehşet anları ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Arnavutköy Taşoluk Mahallesi’nde 13.45 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 2 yıldır boşanma aşamasında olan Serpil Gül (35) ile Harun Gül (40) dün 2 çocuğundan birisinin sünnet töreni için bir araya geldiler. İkili arasında bu sabah ise ‘çocuklara sen bak’ meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası Harun Gül, yanındaki silahla birlikte eşi Serpil Gül’ü sokakta kovaladı. Gül, sokak ortasında yere düşünce Harun Gül tarafından başından 3 el silahla vurularak öldürüldü.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA BAŞINDA BEKLEDİ

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans geldi. İddiaya göre ambulansın sokağa girmesine izin vermeyen Harun Gül, öldürdüğü eşinin başında bekledi. Olay yerine polis ekiplerinin araç megafonu ile çağrı yaptığı Harun Gül polise silahıyla birlikte teslim oldu.

DEHŞET ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yaşanan dehşet dolu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde Harun Gül’ün Serpil Gül’ü silahla kovalaması, vatandaşların ‘dur yapma’ uyarılarına rağmen yere düşen kadına silahla art arda ateş etmesi yer aldı. Görüntülerin devamında ise Harun Gül’ün yere yatırıldıktan sonra polisin teslim alması ve vatandaşların dövdüğü anlar da görüldü.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olaydan sonra gözaltına alınan Harun Gül emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gül, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"KENDİ KAFASINA SIKAMADI, KEŞKE KENDİNE DE SIKSAYDI"

Görgü tanığı Orhan Güngör, "Bir ses geldi, baktım kadına iki el ateş etti. Kadın yere düştükten sonra mermiyi namluya bir daha verdi. Kafasına bir daha sıktı. Kendi kafasına silahı dayadı ama o kadar cesaretli olduğunu zannetmiyorum. Kendi kafasına sıkamadı, keşke kendine de sıksaydı. Olan bir insana oldu, yavrularına oldu. Allah insanlara akıl fikir versin" dedi.

"VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEK İSTEDİ"

Çevre sakini Feyzullah Katmerlikaya, "Elinde silah olan kişi kimseyi yanına yaklaştırmıyordu. Tam o sırada orada insanlar da bekliyordu, polisler geldi. Kimseyi yanına yaklaştırmadığı için ambulans giremedi. Ekipler geldi, adamı gözaltına aldılar. Çevredeki vatandaşlar linç girişiminde bulunmak istedi. Polisler şüpheliyi vatandaşların elinden zor kurtardı" ifadelerine yer verdi.

"4 ÇOCUKLARI VAR"

Komşu Esra Kavaklı, "En üst katta yaşıyorlarmış kendileri. 4 çocukları var. Kadın ayrılmış herhalde kocasından, ayrıldıkları için olay da burada gerçekleşiyor. Merdivenlerden iniyorlar, adamda silah var. Çünkü başına 4 el ateş ettiği söyleniyor olay da tam olarak bu sokakta oluyor" diye konuştu.

"KADIN YALVARIYORDU KOCASINA"

Aynı sokakta yaşayan Aynur Kavaklı ise, "Kadın yalvarıyordu kocasına, 'Çocuklara ne olacak? Yapma, etme' diye. Kadını geri iterek sokağın başına kadar götürdü. Orada bir el havaya ateş etti 3 elde kadına sıktı. Çocuklar 'baba, baba' diye bağırıyordu, anne diye bağırmıyorlardı. Burada 2 tane adam gibi adam olsaydı o kadın bugün ölmezdi" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 152 Yorum Var
  • Kerro 12.08.2024 23:22
    Neden is bu noktaya geldi bilinmez. Ne olursa olsun kabul edlmez . Ancak bu katiller 15 yil yatip cikacaklarini, hatta izne bile cikacaklarini bildikldrinden oldurmeye devam edecekler
  • Rumuz Çanakkale 12.08.2024 22:28
    Allah rahmet eylesin öldürülen kızcağıza o çocuklar ne olacak şimdi. Yazık günah değilmi bebelere. Niye bu cinayetler önlenemiyor hata nerede kimde insan hayatı helede kadının hayatı bu kadar ucuzmu bizim memleketimizde.
  • Selam 12.08.2024 17:08
    Türkiye'de hukuk sistemi yoktur. Caydırıcı ceza yoktur.
  • Soner 12.08.2024 14:54
    Ne olursa olsun kabul edilemez , geride kalan cocuklara devlet sahip ciksin , of ya cok aci bir durum.
  • ismail 12.08.2024 13:11
    kendine niye sıkamadı, kadına sıkmak kolay tabi, idam gelmediği sürece adalet gelmesi mümkün değil. Polislerin adamı vatandaşı lincinden korumak için gösterdiği gayrete de pes doğrusu
Daha fazla yorum görüntüle