İstanbul Maltepe’de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir cip sürücüsü, aracıyla dükkanın önünde çay içen 4 kişiye çarptı. Olayda 2 kişi ve çiğ sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Küçükyalı Mahallesi, Çamoluk Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Hülya Yeni'nin kontrolündeki 34 KPA 504 plakalı cip, caddeden sokağa döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Sokakta bulunan bir dükkana çarpan araç yan yattı. Kaza sonucu, aracın çarptığı dükkanın önünde oturan ve ismi öğrenilemeyen iki kişi ile cip sürücüsü Hülya Yeni yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Cipin çarptığı dükkanın camları kırılarak hasar görürken, polis olay yerine şerit çekerek önlem aldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan Çamoluk Sokak, aracın çekiciyle yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • memo 11.08.2024 15:51
    bumlara ehliyet veren yerleri ve trafikteki görevli memuru devletin ehliyet ile ilgili bie birimde iş yapmalarını yasaklaması şart.
  • ALLAH dostu 11.08.2024 15:45
    ALLAHU EKBER ALLAH HAY ALLAH AZİZ VE HAKİM OLAN YÜCE ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN. amin
  • Bekir 11.08.2024 13:59
    ne yaziktir ki kural tanimayan simarik kibirli bir Milletiz, üzgünüm emme bu gerçektir ! Acil, 85 milyon sürücü ehliyeti iptal etmeli, egitim ve imtihan systemolojimiz isviçre ile karsilastirilsin..trafik kurallarinda ceza hukuku uygulamasinda denetim ve tasarim eksiklerimiz çok acil update Türkiye ! mesela, caydirici ceza uygulamasinda isviçre örnek alinabilir !
  • Çerkez Isa 11.08.2024 12:02
    Kadınlara küçük araba verelim lütfen, tehlike büyük cidden
  • Vtndş 11.08.2024 11:36
    Kadınlara otomatik vites yasaklanmalı. Beceremiyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle