Manisa'nın Salihli ilçesinde bir cani, evin bahçesinde bulunan 3 yavru kediyi fırça sapıyla katletti. Caninin kendisine tepki gösteren vatandaşlara, “Bir dinle, bunların zararını anlatayım” şeklindeki pişkin sözleri pes dedirtti.
Manisa'nın Salihli ilçesinde bir kişi, evin bahçesinde bulunan 3 yavru kediyi fırça sapı ile öldüren şüpheli gözaltına alındı. Olay, Salihli'nin Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M.Ş. (55) evinin arka bahçesinde balkonun alt kısmında bulunan yavru kedileri fırça sapı ile vurarak vahşice öldürdü. Yaşanan vahşeti cep telefonları ile kayıt altına alan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Görüntüleri izleyen polis ekipleri, eve gelip yavru kedileri vahşice öldüren şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.Ş'nin emniyetteki işlemlerin ardından Salihli Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.
-
bidost
12.08.2024
17:57
Allah'a imanı olmayanın, Allah'ın yarattığına merhameti olur mu!
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Zalim şeytan
12.08.2024
17:24
Ağlamaktan gözlerim şişti izleyemedim Allah o caniye yavru kedilere yaptığının aynısını yapacak bir zalim musallat etsin. Amin.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Şüphesiz
12.08.2024
17:12
Rabbim cc şüphesiz intikamını hakkıyla alır
Beğen
-
yani
12.08.2024
17:12
Ey zalim. Ahirette o kediciklerin çelikten tırnaklarıyla hesabını vereceksin. Mi'rac'ta Peygamberimiz (ASM) kediye zulüm eden kadını gördü ve haber verdi. Bu dünyada dahi ceza alırsın umarım. O yavruların ahı asla seni bırakmaz.
Beğen
-
memo-se
12.08.2024
17:08
O kediler sana naptı?..
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle