Ankara’nın Altındağ ilçesinde parkta oynayan kız çocuğuna başıboş köpekler saldırdı. Köpeklerin vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdığı çocuk hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, olay Altındağ ilçesinde bulunan Kudüs Parkı'nda meydana geldi. Sürü halinde dolaşan başıboş köpekler, parkta oyun oynayan bir kız çocuğuna saldırdı. Neye uğradığını şaşıran çocuk kaçmaya çalışsa da köpeklerin saldırısından kurtulamadı. Vatandaşların yardımı ile kurtarılan kız çocuğu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • YAVUZ ÖRNEKYAN 13.08.2024 18:55
    Mama lobisinden beslenen troller buralara da sinsice sızmışlar ve YASAYA KARŞI GELİYORLAR!! Kardeşim yasaya karşı geliyorsan, yolun önce mahkemeye sonra da hapishaneye düşer, AKILLI OL, adamın AKLINI ALIRLAR hapishanede...
  • Jale Aytekin 13.08.2024 17:34
    Vatanini seven tüm vatansever kardeṣlerim; sizler de vatandaṣlik görevinizi yerine getirin ve YASAYA KARṢI GELEREK , sokak köpeklerini toplamayan belediyeleri savciliga dilekçe yazarak şikayette bulunun! Bu sizin anayasada var olan kanuni hakkinizdir!! SUSMA, KORKMA! Haydi Türkiye EL-ELE, sahipsiz köpekler BARINAKLARA, GÜLE-GÜLE!
  • Avukat Hilmi 13.08.2024 17:31
    sokak köpekleri tarafından ısırılan tüm vatandaşlarımız, öncelikle geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutmanız ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açmanızdır. bu sizin kanuni hakkınızdır. bu yolla zengin bile olabilirsiniz. bu konudaki yasa çıkmıştır!
  • Abdullah 13.08.2024 16:16
    Tazminatı köpekçilere ödetin.
  • sıla 13.08.2024 16:12
    Belediye ye en ağır davayı açın ,hakkınızı arayın...
Daha fazla yorum görüntüle