Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gazeteci Fatih Altaylı arasında gerilime CHP'li gazeteci Yılmaz Özdil'den çarpıcı bir yorum geldi.

Özdil "Kılıçdaroğlu Altaylı'ya 'Kalemin satılık, ruhun satılık, ağzın bile satılık' falan diyor. Peki aynı Fatih Altaylı kendisini desteklerken bunları bilmiyor muydu Kılıçdaroğlu" diyerek "CHP’de aparat gazetecilik dönemi başladı." ifadelerini kullandı.

"ALTAYLI SEÇİMLERDEN SONRA ÖZGÜR ÖZEL'Cİ OLDU"

İşte özdil'in YouTube kanalında yaptığı o çıkışı;

Malum Fatih Altaylı Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyordu. Kazanacağı yönünde yayınlar yapıyordu. Seçimlerden sonra Özgür Özel'ci oldu. Özgür Özel'in Bülent Ecevit'ten sonraki en büyüt CHP Genel başkanı olduğunu falan söyledi Fatih Altaylı. Hasan Tahsin'in Ruşen Efşen'in Yunus Nadi'nin partisi CHP parayla gazetecilik yaptırmaya başladı.

"İLK KEZ CHP'DE APARAT GAZETECİLİK DÖNEMİ BAŞLADI"

Abi İpekçi'lerin uğur Mumcuların Ahmet Taner Kışlalılar'ın gazeteciliği terk edildi. Tarihte ilk kez CHP'de aparat gazetecilik dönemi başladı. Sözleşmeli kullanışlı gazetecilik dönemi başladı. Ne iduğu bilinmeyen geçmişi olmayan tipleri gazeteci-yazar diye ekranlara doldurdular.

"GÜVENİLİR GAZETECİLİK KAVRAMINI SÖMÜREREK CHP SEÇMENLERINİ MANİPÜLE ETTİLER"

AKP iktidara geldiğinden beri yandaş gazetecilikten şikayet ediyorduk ama maalesef CHP aynı yöntemi tercih etti hatta çok üzgünüm ama AKP yandaşı gazeteciliği bile gölgede bıraktılar. CHP yandaşı gazeteciler ise hem çalıştıkları medya kuruluşlarının CHP'den sözleşmeyle para aldığını
gizliyorlardı hem de bunu bile bile dürüst güvenilir gazeteci pozlarına bürünüyor. CHP'nin sözleşmeli gazetecileri ise dürüst ve güvenilir gazetecilik kavramını sömürerek İşte bu CHP seçmenlerini manipüle ettiler.

"KENDİSİNİ DESTEKLERKEN BUNLARI BİLMİYOR MUYDU KILIÇDAROĞLU"

Bakın şimdi Fatih Altaylı'ya "FETÖ yalakası, kepaze" diyor "Satılık eleman" diyor "Kalemin satılık, ruhun satılık, ağzın bile satılık" filan diyor. "İblis" filan diyor. Peki aynı Fatih Altaylı kendisini desteklerken bunları bilmiyor muydu Kılıçdaroğlu. 

Yorumlar 32 Yorum Var
  • tokatlı 16.08.2024 16:17
    her zaman aparat sahtekar gazeteci çok idi çok çok gerilere bakın
  • Dadaş 16.08.2024 16:17
    Kuran kurslarında ile para kazanan Süleymancıların oy verdiği CHP mi
  • Doğan 16.08.2024 16:03
    Chp ne muhalefet olmaya nede türkiye yi yönetmek için liyakatlı değil her olayda bunu bize gösteriyorlar
  • isa 16.08.2024 15:48
    beter olun :)))
  • TC.Kılınç 16.08.2024 15:48
    Zamanlama bu gazeteci ,televizyoncunun kendilerini iç ve dış pazada satlıga çıkarmaları ile ilgi? Kılıçtaroglu dogru söylemiş, Şimdi etrafında fetö,pkk, satılmış yalakaların hepsi kaçtı. Rant olan yerlere kondular...
Daha fazla yorum görüntüle