Terör devleti İsrail işgal altına aldığı Filistin'de tarihte eşi benzeri görülmemiş bir vahşete imza atıyor. Kadın, çocuk demeden 40 binden fazla kişiyi katleden İsrail, her türlü savaş suçunu da işliyor.

ABD VE BATI'DAN DESTEK

İsrail'in katliamdaki en büyük destekçisi ise ABD ve Batı ülkeleri oldu. ABD Kongresi Netanyahu' yu ayakta alkışlarken, son olarak 3,5 milyarlık askeri desteğe onay verdi.

Öte yandan Avrupa ülkelerinin İsrail'e yaptığı silah ihracatının son 10 yılda milyarlarca avroya ulaştığı bildirildi. 2014-2022 yıllarında AB ülkelerinden İsrail'e verilen ihracat lisanslarının toplam değeri yaklaşık 6,3 milyar avro oldu.

ABD'Lİ ALBAY KİRLİ PLANI İTİRAF ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Türkiye ile ilgili alçak itiraflarda bulunan ABD'li Albay Douglas McGregor bu sefer de İsrail'in planını açık açık itiraf etti.

Katıldığı televizyon programında "Gazze'deki savaş İsrail'in ulusal güvenliği ve Hamas'ı ortadan kaldırmak için mi yoksa İsrail devletinin topraklarını genişletmek için mi?" sorusuna Douglas McGregor, "Gazze'deki savaş İsrail'in güvenliği için değil, Arap nüfusunu yok etmek için. İsrail 30-40 yıl önce uygulamak istediği tozlu planı şimdi uyguluyor" diyerek alçak planı itiraf etti.

McGregor sözlerinin devamında İsrail'in ABD ve Batı ülkelerini de kontrol ettiğini söyledi.

McGregor konuşmasının tamamımda şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle eğer bu İsrail'in ulusal güvenliği ile ilgili olsaydı, İsraillilerin bunu çok daha farklı bir şekilde alacaklarını tahmin ediyorum. Ağır bombardıman dışında yapılabilecek farklı şeyler de var çünkü özel harekat güçleriniz var, İsrail savunma gücünde çok yetkin özel harekat birlikleriniz var. Orayı bombalamadan da içeri girip çok fazla zarar verebilirdi. Ve hepimizin bildiği gibi bunu kentsel bir alana yaptığınızda savunmayı daha kolay hale getirirsiniz. İşte bu yüzden Hamsa faaliyetlerine devam ediyor ve kesinlikle yok edilmeli ya da fethedilmeli. Artık bunun İsrail'in ulusal güvenliğiyle bir ilgisi yok çünkü Hamas en iyi gününde bile İsrail devletine meydan okuyamaz ve varlığını tehlikeye atamaz."

"AMAÇ GAZZE'DE ARAP NÜFUSUNU YOK ETMEK"

"Bu raftan indirilmiş, tozu alınmış ve uygulamaya konulmuş eski bir plan. Bu İsraillilerin uzun zamandır yapmak istedikleri bir şey. İsrail'den geriye kalan Arap nüfusunu yok etmek. Bana özel olarak bunu otuz kırk yıl önce yapmamız gerektiğini söyleyen birden fazla kişi oldu. Tamam ama bu fırsatın geçtiğini artık mümkün olmadığını kabul ediyorlar.

BATI'NIN KUKLA İPİ SİNONİSTLERİN ELLERİNDE!

"Çünkü 30 ya da 40 yıl önce İsrail lobisi ve onun ABD içindeki ajanları ABD hükümetini kontrol etmiyordu. Bugün Birleşik Devletler hükümetini kontrol ediyorlar. Medyayı kontrol ediyor, finansı kontrol ediyorlar, sadece bizi değil Londra da dahil birçok Batı Avrupa ülkesini kontrol ediyorlar. Sonuç olarak disiplin uygulayabiliyorlar ve operasyonda gördüğünüz de bu. İsrail'den uzaklaşmayacağız, onları sonuna kadar destekleyeceğiz. Yani evet, İsrail devletinin genişlemesini destekliyoruz.

 

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Talip önver 20.08.2024 13:49
    Avustralyada yaptilsr,abd dede yaptilar Afrikada yaptilar bunlara yabanci degil...
  • Murat 20.08.2024 13:48
    Hak,hukuk,insan haklari,egemenlik diye bir sey yok.hepsi savas icin gerekce. Var olan tek sey var oda güclü gücsüzü ezmek.gerisi hikaye yalan.
  • Cengiz 20.08.2024 13:46
    Dünyada hak,hukuk olmadigina göre,insanlari katilce öldürme hakkini kendinde bulduguna göre,demokrasi insan haklari fasa fiso olup adi kamuflaj olduguna göre hic bir kurumun bir mesruyite yok.BM hepsi siyonist düzene calisiyo.O zaman bizde girelim ermenistana hatta avrupaya.ne kapabilirsek kardir.
  • Gültepeli bjk 20.08.2024 13:35
    Bu katiller abd,israil, ve yalaka bilimum Avrupa bit köpekleri,, sırf Filistinle kalmazlarki tüm orta doğuyu karıştırırlar tüm coğrafyaya pkk,ypg,yide dahil edip Kürt sorunu devleti yalanıyla Türkiyeyede savaşa dahi etmek için uğraşıyorlar, Allah'tan Recep Tayyip Erdoğan var başımızda ve Ortadoğu coğrafyasında, Allah ülkemizi TSK ve Recep Tayyip Erdoğan'ı korusun inşallah
  • A. Özsoy 20.08.2024 13:18
    Ateşkes görüşmeleri bir aptal aldatma tekniği Kızılderili leri yiyen yamyam için Gazze yeni bir yamyamlık alanı gerisi aptal aldatma tekniği, vesselam
Daha fazla yorum görüntüle