Marmara'da yaşanacak 7 üzerindeki bir depremin felakete yol açacağını söyleyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "büyük bedeller ödetecek bir deprem" diye niteledi. Ancak İmamoğlu'nun icraatlerinin aksi yönde olması dikkat çekiyor.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık video editörü. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. 2020 yılında video editörlüğe başladı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede video editör olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da video editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 20 Yorum Var
  • Bilal 23.04.2025 19:15
    Bu zatın konuşurken yüzü hiç kızarmıyor. Kamera şakası gibi vadettiği hiç bir şeyi yapmayıp yapmış gibi gösteriyor böyle pişkinlik insanlık âleminde neredeyse hiç yoktur diye düşünüyorum.
  • Musa can 27.11.2024 16:10
    İnsan bukadar bilgili konuşup ta 2025 yılında deprem harcamasını müzik eğlence harcamalarından aşağıda tutmak için nasıl bir yönetim anlayışı icinde olmalı 10 yaşındaki çocuk bunu anlar ama başkan seçilen bu kişi anlamamis
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek