Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde arkadaşlarıyla sokakta oynarken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Elif Yıldırım, hastanede tedaviye alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Gölbaşı ilçesine bağlı Şafak Mahallesi'nde meydana geldi. Oturduğu apartmanın önünde arkadaşlarıyla birlikte oynayan Elif Yıldırım, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kız çocuğunu ısırıp ayağından sürükleyen köpeklere yoldan geçen bir vatandaş müdahale etti. Kanlar içinde kalan kız çocuğuna olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Ardından Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Elif, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Sırtında ve karın bölgesinde ısırık izleri olan Elif'in tedavisi devam ediyor.

'7 KÖPEK SALDIRMIŞ'

Baba Cengiz Yıldırım, dün kızına 7 tane sokak köpeğinin saldırdığını belirterek, "Şu anda kızımın 2 tane derin yarası var. Şu anda yoğun bakımdan çıktı ama bizimle dahi konuşmuyor. Psikiyatrist yönlendirmişler, o gelip kontrol edecekmiş. Çünkü bana bile tepki vermiyor" dedi.

Bölgede çok fazla başıboş köpek olduğunu ve yakın zamanda bir kişinin daha saldırıya uğradığını söyleyen Yıldırım, "Olaydan sonra köpeklerin bir kısmını topladılar ama hala çok fazla var. Sürü halindeler. Köpeklerin toplanması için şikayetçi olduk. Bunlara artık bir çözüm bulunmalı" diye konuştu. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Remzi Yurt 28.08.2024 11:44
    (DİKKAT) Sokak köpeklerinin hepsinin toplanması için KANUN çıktı..Belediye bu görevini yapmaz ise herkes İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile onbinlerce liralık tazminat davası açabilir.Ayrıca ekiplerin çalışmasını engelleyenler hakkında çete kurmak amaçlı grup oluşturmak ve kamu görevlisini engellemekten davalar açılacak..
  • Hakan 27.08.2024 21:00
    Bu belediyelerin idari hizmet kusurudur vérin mahkeye Bazi aç firsatcilarin yuzunden daha kac cucugumuz. Hastanelik olacak
  • Ceyda Adak 27.08.2024 16:47
    Çevrem deki bir çok CHP il yıllardır bu partiye oy vermiş....ve özellikle yaşlı olanlar bu sokak kopekleri toplanmaz ise seçimlerde CHP ye vermeyeceğini söylüyor...çünkü güvenlik ve sağlık ciddi konular...sokak köpeklerini toplamayan CHP ciddi oy kaybedecek...haberi yok..
  • Misafir 26.08.2024 12:06
    (Anlaşılan o ki) Başıboş sokak köpekleri konusunda belediyelerin toplamaya niyeti yok..Zarar gören TÜM vatandaşlar İDARİ HİZMET KUSURU maddesine dayanak çok yüklü TAZMİNAT davası açabilir.. ve ciddi paralar kazanabilir...belki o zaman akıllanır belediyeler.