CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nun korumaları, engelli bir vatandaşı hırpalayarak yanından uzaklaştırdı. Gazetecilere açıklama yapan Sümer, ağlayarak, "Ben engelliyim. İş isteyecektim, korumalar bana vurdu." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), amatör spor kulüplerine ekipman desteğinde bulundu.

Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi'ndeki etkinlikte skandal bir olay meydana geldi.

İMAMOĞLU'NDAN İŞ İSTEYEN BİR ENGELLİ, KORUMALAR TARAFINDAN UZAKLAŞTIRILDI

Ekrem İmamoğlu, konuşmasının ardından amatör spor kulüplerinin sporcularıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Bu sırada İmamoğlu ile görüşmek isteyen Ercan Sümer, korumalar tarafından zorla uzaklaştırılarak salonun arka tarafına götürüldü. İmamoğlu'nun programını tamamlayarak ayrılması sonrası Sümer, görevliler tarafından dışarı çıkarıldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Sümer, ağlayarak, "Ben engelliyim. İş isteyecektim, korumalar bana vurdu. İş istiyorum Başkanımdan, başka bir şey istemiyorum. Başkanım seni çok seviyorum, bana bir iş, ne olursun Allah aşkına... İşsizim." dedi.

 

 

Yorumlar 47 Yorum Var
  • ne korumaymis 24.08.2024 19:29
    zannedersin biden.
  • Takipçi 24.08.2024 14:43
    Tayyip'in korumalarına laf eden CHP'li bibiler bunları görüyor mu?!
  • Dobraci izmir 24.08.2024 14:02
    CHP hep yanlış anlamış iş isteyeni dayak istiyor anlamış,imamoğlu kendini şöyle savunur hayır hayır öyle değil,biz adamı dövmedik,kucakladık adamın ayakları yerden kesilince adamcağız korkmuş hepsi bu yanlış anladınız
  • Adnan 24.08.2024 13:59
    Aynen devam güzel olmaya milletin anasını ağlayıp mutlu olan imambayıldı lafa geldimi çiçek böcekten bahseden acınası sahis inşallah en kısa zamanda İstanbul'dan değil Türkiye'den gider
  • İcabi 24.08.2024 13:15
    Aşık Veysel'i bile Ankara'ya sıkmayan zihniyetten ne beklenebilir ki?
Daha fazla yorum görüntüle