Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları 323. gün üst üste Gazze Şeridi'nin çeşitli eksenlerinde siyonist güçlerin saldırılarına karşı koymaya devam ediyor. Kassam Tugayları'nın askeri medyası Cumartesi günü mücahitlerin düşman güçleriyle patlayıcı cihazlar, anti-tank ve anti-personel füzelerle girdiği şiddetli çatışmalar hakkında bir dizi askeri rapor yayınladı.

Askeri medya, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın batısında yer alan Tel el-Sultan mahallesindeki savaş eksenlerinde düşman askerlerinin ve araçlarının hedef alınmasından görüntüler yayınladı.

Görüntüler, mücahitlerin Refah vilayetindeki Kamal Adwan Okulu'nda barikat kuran bir Siyonist birliğe baskın yaptığını, mücahitlerin Siyonist birliğe bir TBG anti-tahkimat füzesi attığını, ardından makineli tüfeklerle sıfır mesafeden çatışarak onları öldürdüğünü ve yaraladığını gösteriyordu. 

Yorumlar 82 Yorum Var
  • Türk 27.08.2024 07:16
    Yüce rabbim yardımcınız olsun maalesef Araplar hala tatilde günlerini gün ederken orada şehit olan çoluk çocuk kimse görmek istemiyor bunların hepsinin hesabı öbür dünyada sorulacak Ya Rabbim başımıza güzel bir komutan nasip eyleki şu İsrail'e bir taş atmak bizede nasip olusun
  • Selim 26.08.2024 17:22
    Güzel Allah'ım senin korkusuz, bu şartlarda bile namazını bırakmayan askerlerine yardım et. Yardımına bizi de vesile eyle. Amin.
  • Kassam şimşeği 26.08.2024 13:22
    Yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun
  • dr volkan 26.08.2024 10:18
    israil destekçilerinin mallarını boykot etmekten aciz millet mazlumdan ne kadar yana olabilirki
  • H.k 25.08.2024 23:27
    Allah yar ve yardımcınız olsun asrın mücahitleri.
Daha fazla yorum görüntüle