Fıstık mitingi için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi. Bu sırada traktörün üzerinde Özel’e sorunlar hakkında bilgi veren ve çiftçi diye tanıtılan kadının, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın eşi Aslıhan Doğan olduğu ortaya çıktı.

Çiftçiler Özgür Özel'e sorunlarından bahsetti, CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ise bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın paylaşımından kısa süre sonra Özgür Özel'e sorunlarını anlatan ve çiftçi olarak tanıtılan kadınlardan birinin, CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın eşi olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Bir Aciz Kul!! 30.08.2024 18:22
    Sanki Osmanlı'ya oynanan oyunlar tekrar sahneye konmuş gibi, alemlerin tek Rabb'i olsn Allah'ım biz müslümanların göxlerini ve yüreklerini uyanık tut,tut ki sonradan pişman olacağımız durumlara düşmeyelim,milletçe belamızı kendi ellerimizle hazırlamayalım..
  • Zerdali 25.08.2024 21:10
    Ne oldu fıstık ortada kaldı mahsul çok bırakın millet yesin ,Birde baklavacilar hadiyun bakalım sizide görelim pamuk eller indirime. Asıl mesele de.su ki para babalarının paraları bankacikta ,Bu yüzden bir tek fıstık değil her şey havada asılı kaldı.Rabbim devletimize güç ve kuvvet ihsan eylesin inşallah. Keser.döner sap döner.bir gün gelir.hesap döner.
  • Mert 25.08.2024 16:56
    Belediye başkanının eşi çiftçi olamaz mı.
  • Çiçek 25.08.2024 15:57
    Kendin çal. kendin. oyna
  • Memoli 25.08.2024 15:48
    RTE daha çok arayacağız Dua edinde Yerine gelen Dürüst biri olsun yoksa Cöküsümuz O kadar Hızlı olur Kuruşa muhtaç oluruz
Daha fazla yorum görüntüle