Soykırımcı İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'nde yönelik saldırıları 327 gündür sivil binalara, okullara ve hastanelere bomba yağdırarak devam ediyor. 

İsrail ordusunun Gazze'nin Deyr Belah kentinde Menfeluti okuluna düzenlediği saldırı sonucu en az 8 şehit ve çok sayıda yaralıların olduğu bildirildi. Saldırıda şehit olan Filistinliler, Aksa Şehitleri Hastanesi'ne getirildi. 

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 327 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

DEHŞET VERİCİ ANLAR: ÇILGINA DÖNEN ANNE ÇOCUKLARINI UYANDIRMAYA ÇALIŞTI

Saldırıda Jude ve Recep isminde iki evladını birden kaybeden Filistinli annenin, çocuklarını uyandırmaya çalıştığı anlar yürek dağlarken yaşanan dram objektiflere yansıdı.

KATİLLER SÜRÜSÜNDEN SON 24 SAATTE 4 BÜYÜK KATLİAM DAHA!

Katil İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde "4 katliam" gerçekleştirdiği, bu saldırılarda 58 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği, 131 Filistinlinin de yaralandığı belirtildi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 40 bin 534'e, yaralı sayısının da 93 bin 778'e çıktığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı yinelendi.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • Netice önemli 30.08.2024 22:33
    Kuran-ı-Kerim nurunu tamamlayacaktır,oradaki insanların bu zulüm karşısında aldıkları ödülleri seyirci müslümanlar öğrenseler idi ,hudut sınır tanımadan koşarak giderlerdi şehit olmak için ...siyonistler ise ahirette hayvanat bahçesinde izlenmeyi tercih edeceklerdir ,ebediyyen cehennemde kütük olarak kullanılmaktan ziyade
  • Mustafa 30.08.2024 20:02
    Yıkılasın israil. Enkazını göreyim, Sana devlet diyenin.... Yıkılasın israil. Yıkılasın israil.
  • Ebabil 30.08.2024 09:13
    Allah'ım onlara bütün gücünle azap et
  • bade -BUYUG 29.08.2024 11:58
    evet kınıyorum.
  • siyonistdusmani 29.08.2024 09:16
    Allah israil'i kahretsin, bu siyonistleri boykot etmeyenleri ve reklamlarını ısrarla yapmaya devam edenleri islah eylesin. Islah olmayacaklar ise bildiği gibi eylesin...
Daha fazla yorum görüntüle