Konya’nın Beyşehir ilçesinde parkta başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 6 yaşındaki çocuk yaralandı. Yaralı çocuk Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, polis ekipleri olay bölgesinde inceleme yaptı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Sinem 01.09.2024 16:10
    Artık yeter...her gün bir çocuk ya da yaşlı zarar görüyor,,,ölüyor..korkuyor.bıktık.kanun çıkmış hangi cüretle bu vahşi hayvanlar toplanmıyor..devlet el koysun bu duruma...kamu görevlisinin çalışmasını engelleyenler tutuklansın..,yasa da yeri var.,,cezası var...sokağa çıkamıyoruz korkudan...yeter artık..
  • Yunus 31.08.2024 20:31
    Sokak kopekleri toplanmaz ise SALGINLAR daha hızlı yayılacak...acil toplanması gerekiyor...temas ile hızlı yayılıyor...sözde hayvanseverler temas ediyor.sonra hızla yayılıyor...kanun çıktı...neden hala toplanmiyor...bu sokak köpekleri...?? ZARAR gören herkes belediyeyelere dava açabilir...Kanun da maddesi var..maddi manevi açabilir siniz..İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile
  • Hale Nur 29.08.2024 10:48
    VERGİ ödüyoruz...sokakta güvenli yürümek için...parkta çocuğum oynasın diye..sayıları milyonlarca olan başıboş sokak kopekleri derhal toplansin.mumkunse itlaf edilsin.ben vergimle köpeklerin mama parasını ödemek istemiyorum..
  • Urfalı 28.08.2024 22:59
    Yok ya bizim insanimizdan çok hayvanlarımızın hakkı var . Bu nasıl bir duyarsızlık bir hayvan vahşi ise ve çocuk parçalıyor ise derhal yok etmek lazım devleti beklemeye gerek yok.
  • Konak 1919 28.08.2024 22:37
    Sokaklar it sürüleri ile dolu çocuklarımıza ve tüm canlılara saldırıyorlar can güvenliğimiz yok devletin görevi vatandaşın can güvenliğini sağlamaktır.
Daha fazla yorum görüntüle