Ankara’da sosyal medyadan canlı yayın yapan bir kişi daha fazla takipçi ve para kazanmak için marketteki kasiyere saldırıp elindeki soda şişesini fırlattı. 

Sincan’da, iddialara göre bir kişi, sosyal medya uygulamasındaki takipçileri tarafından, market kasiyerinin kızdırılmasını ve o anların canlı yayınla paylaşması isteğini aldı. Bu hareketi karşısında paraya çevirebileceği sanal ödül ve daha fazla takipçi kazanacağını anlayan kişi, vakit kaybetmeden marketin yolunu tuttu. Cep telefonundan canlı yayın açan şahıs, defalarca girdiği marketin kasiyerine çeşitli bahaneler öne sürüp tehditler savurarak hakaret ve küfür etti. Bununla yetinmeyen şahıs elindeki soda şişesini kasiyere fırlattı. Market kasiyerinin saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Adem baba 07.09.2024 11:58
    Bu canlı türü insan zarfı içinde ama insandan başka bir şey. Gezegenimizin en vahşi en mendebur canlı türü. Neslinin kurutulması elzemdir. Vesselam
  • S1453 05.09.2024 16:12
    Karaktersiz insansın böyle insanların telefonunu alıp kıracaksin
  • Veli 03.09.2024 15:28
    İnsanları insanlığından koparan her türlü uygulama ve oyunlar kaldırılsın nokta.
  • Semih 01.09.2024 02:00
    Bu ruh hastaları sokakta normal adam diye dolaşırken, böylelerinin hasta ettiği aklı başında insanlar ruhi tedavi görüyor. Böyle tipleri vatandaşlıktan çıkarıp sıınır dışı etmek lazım. Aşırı gelebilir belki ama bu adamların soluduğu her nefes bu ülkeye ve bize zarar. Adam aklını yitirmiş birinden farksız ve o telefon elinde olduğu sürece de düzelme şansı yok, ümitsiz vaka.
  • Misafir 31.08.2024 23:47
    Bir de mübarek ezanı Muhammed'i okunuyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek