Yargıtay Cumhuriyet savcısı Necip Cem İşçimen Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından trafikte tekme tokat saldırıya uğradı.

FENERBAHÇE MAÇI SONRASI TRAFİKTE SALDIRIYA UĞRADI

30 Ağustos Cuma günü Kadıköy'deki Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra staddan aracıyla ayrılan Savcı İşçimen, otopark çıkışında arkasından kornaya basan sürücüyü uyarmak için aracından indi.

YERDE YATAN SAVCIYI DEFALARCA YUMRUKLADI

Korna basan araca doğru yönelen ve sözlü uyarıda bulunan İşçimen, aracın şoförü tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan, yumrukla yere düşürdüğü savcıyı yerde de defalarca yumruklayarak feci şekilde darp etti.

Olay kameraya yansırken, saldırganın 7 suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Kadıköy'de Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yapılan saldırıyla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, İşçimen'e yapılan fiziksel saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır."

Yorumlar 518 Yorum Var
  • Murat 10.09.2024 11:54
    7 suçtan kaydı olduğu belirlenen insan, Remax da gayrimenkul danismani olarak calisiyor, firma kendisini sorgulamasi lazim bence. Iyi ki sade vatandas degildi, yoksa kamera kayitlarini bile alamazdi..
  • Ömerağa 07.09.2024 10:14
    bir de yapılanı savunanlar var, adamın savcı olmasından dolayı kınıyoruz zannediyorlar. nedir yani size hiç bir şey söylenmeyecek, söyleyen olursa da dövecek misiniz? bunun kibir olduğunu farketmeyebilirsiniz ama dışardan biri görüp size hatırlatabilir. uyarıyı alırsın almazsın sen bilirsin. mağrur olma padişahım senden büyük ALLAH var.
  • Dağıstani 04.09.2024 00:13
    Şiddete meyilli saldırgan vahşi insanımsı yaratıklar çoğaldı
  • sürücü_halaoglu 03.09.2024 21:05
    kişiyi darp eden akrabamdır. Darp edilen biz olsak bu yorumlar böyle olmazdı. Lütfen içeriğini bilmediğiniz konular hakkında karalayıcı olmayın.
  • D7zceli 03.09.2024 09:18
    Bu tip insanları FB stadina nasıl giriyo bunları bir daha stadın yanından bile gecirmeyin
Daha fazla yorum görüntüle