Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, Batı Şeria'da yüzlerce küçükbaş hayvanı çaldı.

İşgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, Nablus kentinin güney doğusundaki Akraba beldesine baskın düzenledi.

AİLEYİ DARP ETTİ

Bedevi Haklarını Savunma Örgütü (BEYDER) Başkanı Hasan Melihat, yaptığı yazılı açıklamada, Filistin topraklarını gasbeden bir grup İsraillinin Akraba beldesine baskın düzenlediğini ve belde sakinlerinden "Fuat Gazi Beni Cami" ailesini darp ettiğini belirtti.

DARP EDİP HAYVANLARINI ÇALDILAR

Darbedilen edilen Filistinli Beni Cami’nin hastaneye kaldırıldığını belirten Melihat, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin Beni Cami ailesine ait 300 küçükbaş hayvanını da çaldığını vurguladı.

LLEGAL ADIMLAR

İşgal altındaki Batı Şeria'da 451 bin, Doğu Kudüs'te ise yaklaşık 230 bin İsrailli, Filistin topraklarını gasp ediyor. Uluslararası hukuka göre Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki bu gasplar yasa dışı sayılıyor.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Anti siyonist 02.09.2024 21:07
    Dünya adaleti buysa yok olsun bu dünya yaşanmaz olsun Allah bu zalimlerin bu zalimleri sevenlerin bu zalimlere yardım etmek isteyenlerin bin belasını versin çünkü bizim memlekette neredeyse %35'i siyonist sevenleri var demek oluyor ki bu memlekette eğitim şekli yönetim şekli Siyonistlerin istediği gibidir Kur'an sünnetten uzak olduğu buradan belli dir