İsrail'in 334 gündür abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik yıkıcı saldırıları ve tam ambargosu sürüyor. Şehrin hastaneleri neredeyse kullanılamaz hale geldi. Doktorların elektrik ve bütün imkanların eksikliğiyle savaşı kameralara yansıdı.

HASTANELERDEKİ EN BÜYÜK KRİZLERDEN BİRİ

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Kemal Advan Hastanesi'nde elektrik krizi yaşanırken doktorlar, yoğun bakım ünitesini telefon fenerleriyle aydınlatarak zorlu koşullar altında çalışmaya devam ediyor. Zifiri karanlığı telefonlarının feneriyle aydınlatarak İsrail'in salıdrılarında yaralanan Müslümanları tedavi etmeye çalışıyorlar.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Tyjj 04.09.2024 19:20
    Adi cehennem köpekleri hepinizi gomecegiz bi gun
  • Afyon03 04.09.2024 17:21
    Sözün bittiği yerdeyiz. Rabbim yardımcıları olsun. Müslümanlara kalırlarsa işleri çok zor. O kadar çocuk, kadın ölüyor, kimseden tık yok.
  • Selim 04.09.2024 16:51
    Bu zillet 2 milyar suskuna yeter
  • İnsan 04.09.2024 16:43
    Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun.
  • Temaşagâh 04.09.2024 16:37
    Bu durumdan utanması gereken İslam Dünyası, yani bizleriz. Hani kardeşiz ya. Her şey lafta.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek