Hafta sonu şampiyonadaki liderlik avantajını korumak için piste çıkacak olan Red Bull sporcusu ROKiT BMW Motorrad takımı pilotu Toprak, serbest antrenman seansı sırasında aracının kontrolünü kaybederek yere düştü ve sürüklendikten sonra pist dışına çıktı.
MİLLİ MOTOSİKLETÇİ HASTANEYE KALDIRILDI
Kaza sonrasında antrenman seansı durdurulurken Razgatlıoğlu, kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.
BU HAFTAKİ YARIŞLARA KATILAMAYACAK
Milli motosikletçi, bu hafta sonu yapılacak yarışlarda yer alamayacak. Dünya Superbike resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yapılan tıbbi kontrollerin ardından milli motosikletçinin hafta sonu Fransa'da gerçekleştirilecek yarışlarda mücadele etmeyeceği duyuruldu.
Dünya Superbike Şampiyonası'nın 8. ayak yarışları 7-8 Eylül'de Fransa'daki 4,41 kilometre uzunluğundaki Magny-Cours pistinde düzenlenecek.
Bu sezon üst üste 13 yarış kazanan sporcu rekoruna imza atan Toprak, pilotlar klasmanında 365 puanla liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Nicolo Bulega ile arasında 92 puan fark bulunuyor.
-
İstanbul
09.09.2024
08:57
Toprak Kardeşimize Nazar değdi Allah Seni Korusun İNŞALLAH Kardeşim.. Sana İhtiyacımız Var..
Beğen
-
Muammerrabisakturk
07.09.2024
20:55
Nazar ettiler aslana Allah yardımcın olsun kardeşim iyi olmana sevindim
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
İzmit
07.09.2024
13:05
Çok korkuttun toprak beni, durumun iyiymiş çok sevindim
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
ali bozkırlı
07.09.2024
13:00
allah esirgesin. geçmiş olsun...
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
mwmet demir
07.09.2024
11:54
geçmiş olsun,güzel insan.inşallah iyisindir.Allah yarsımcın olaun.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle