İsrailli haham ve siyasi lider Meir Mazuz, İsrail’in topyekün ablukası ve saldırıları altındaki Gazze Şeridi’nde Filistinli bir esire cinsel saldırıyla suçlanan İsrail askerlerine destek vererek, onları "tutuklamak yerine ödüllendirmek" gerektiğini söyledi.

İsrail resmi televizyonu KAN’ın haberine göre, İsrail’deki Sefarad Yahudilerinin önde gelen liderlerinden haham Mazuz, geçen günlerde, İsrail'in güneyindeki Negev Çölü'nde bulunan ve Gazzeli esirlere yönelik işkence ve tacizin adresi haline gelen Sde Teiman gözaltı merkezinde görev yapan ve tacizle suçlanan askerlerle bir araya geldi.

Haham Mazuz, gözaltı merkezindeki muhtemel taciz suçlusu bir askeri kutsadı ve onlara dua etti.

Kanalda yayınlanan ve sosyal medyada çokça paylaşılan görüntülerde haham Mazuz, cinsel saldırı şüphelisi askerlere hitaben, "Tamamen beraat edeceksiniz. Siz ne yaptınız? Düşmanı darbettiniz. E, bunda ne var? Her şey yolunda. Başka bir ülkede olsaydı ödüllendirilirdiniz." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Allahın Kulu 08.09.2024 12:30
    Allahu Teala Sen ne güzel Allahsın ki yaratmış olduğun bir kavmin konuşurken ses tonuna kulak verdiğimiz zaman hayvanların ses tonundan daha adi bir ses tonu algısı vermiş ya bu kavme zaten bu kavim helak olmuş demektir Allah zülcelal secdemde yalvardım Rabbim sen bu kavmim belasını ver inşallah
  • Allahın Kulu 08.09.2024 12:26
    İla cehenneme zümera
  • Mustafa 08.09.2024 09:42
    Sapıklar kitlesi yaşaması haram
  • Mehdi 08.09.2024 08:25
    Bu şeytanın çocukları dünyada nizam adalet bırakmadılar cehenneme kavuşmalarına az kaldı agızların dan ateş girip d.. çıkacak feryat edecekler rabbim lanet etsin zürriyetlerini kurutsun
  • Zeynel Abidin diri 08.09.2024 06:10
    C.Allah Bin kere Belalarını ve Cezalarını versin . Amin.